Home Movies Nieuw op Netflix 1 februari 2022

Nieuw op Netflix 1 februari 2022

by Pim, Sel

Snowpiercer ( Seizoen 3 aflevering 2 )

Synopsis

Zeven jaar nadat de wereld in een bevroren woestenij is veranderd, verblijven alle overlevenden aan boord van de enorme Snowpiercer. De Snowpiercer is 1001 wagons lang en cirkelt eindeloos de wereld over. In de trein bestaat een klassensysteem, waarbij de rijke elite voorin woont en de arme mensen in het achterste gedeelte leven. Snowpiercer vertelt het verhaal over wat er gebeurt als mensen die hun hele leven worden onderdrukt, besluiten om zich te verzetten ​​en in opstand te komen.

Raising Dion ( Seizoen 2 )

Synopsis

Een jongetje probeert zijn nieuwe superkrachten onder controle te krijgen. Een alleenstaande moeder vecht onverzettelijk door om haar zoon veilig te houden.

YouTube video

Gabby’s Poppenhuis ( Seizoen 4 )

Synopsis

Schattige katjes, grappig geknutsel en kleurrijke magie. Beleef geanimeerde avonturen samen met kattenliefhebster Gabby en haar maatje Pandy Poek.

YouTube video

Wonder

Synopsis

August Pullman (Jacob Tremblay) is geboren met afwijkingen aan zijn gezicht. Bang om er niet geaccepteerd te worden hebben zijn ouders (Julia Roberts en Owen Wilson) hem nooit naar een reguliere school gestuurd. Tot nu toe. Zijn ouders besluiten hem naar een privéschool te sturen, maar niet iedereen is blij met mismaaktheid in hun midden…

YouTube video

Won’t You Be My Neighbor

Synopsis

Toen Fred Rogers zijn roeping vond in televisie, was zijn bescheiden kinderprogramma generaties lang geliefd vanwege zijn vriendelijkheid, empathie en begrip.

YouTube video

Top Gun

Waaghals Pete ‘Maverick’ Mitchell wordt samen met zijn vriend Goose aangenomen bij Top Gun, een keiharde opleiding voor toppiloten. Tijdens een avondje uit ontmoet hij de knappe Charlie Blackwood. Al snel blijkt dat zij een van de meest gerenommeerde vlieginstructeurs van Top Gun is. Een relatie met haar lijkt onmogelijk. Tijdens zijn opleiding gaat Maverick de concurrentie aan met een andere toppiloot, Iceman. Maar wanneer zijn vriend Goose tijdens een routineoefening verongelukt, vraagt Maverick zich af of het dit allemaal wel waard is.

YouTube video

Mijn Beste Vriendin Anne Frank

Hannah Goslar (1928) en Anne Frank (1929) zijn boezemvriendinnen in de tijd dat de Tweede Wereldoorlog uitbreekt. Wanneer de familie Frank onderduikt, verliezen ze elkaar uit het oog. Drie jaar later, in 1945, volgt een bijzondere ontmoeting tussen de twee meisjes in het concentratiekamp Bergen-Belsen. De moedige Hannah zet haar leven op het spel in de hoop haar sterk verzwakte vriendin te helpen.

YouTube video

Jackass Number Two

Jackass- leden als Chris Pontius, Johnny Knoxville, Steve-O, Bam Margera, Wee Man en Ryan Dunn halen opnieuw de meest bizarre en idiote stunts en grappen uit, die de kijker vooral niet zelf thuis moet uitproberen. Van stierenvechten met een blinddoek om tot het loslaten van bloedzuigers op je oogbol; niets is de heren van Jackass te gek.

YouTube video

Jackass 3D

Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Ryan Dunn, Chris Pontius, Preston Lacy en Rob Stull halen in Jackass 3 weer allerlei grappige, riskante en weerzinwekkende acties voor de camera uit.

YouTube video

How To Be a Latin Lover

Een man die goed is in het verleiden van rijke, oudere vrouwen wordt na 25 jaar huwelijk aan de kant geschoven. Hij moet bij zijn vervreemde zus intrekken, waar hij de waarde van het gezin inziet.

YouTube video

District 9

In een geïmproviseerd vluchtelingenkamp in Zuid-Afrika, District 9, worden al twintig jaar lang buitenaardse wezens vastgehouden. De controle over de situatie is uitbesteed aan Multi-National United (MNU). De spanning tussen de aliens en de mensen komt tot een hoogtepunt wanneer MNU-medewerker, Wikus van der Merwe, een alienvirus oploopt waardoor zijn DNA begint te veranderen. Wikus wordt al snel de meest gezochte man ter wereld, en tevens de meest waardevolle. Weggejaagd en zonder vrienden is er maar één plek voor hem om te schuilen: District 9.

YouTube video

Chappie

Misdaad wordt met behulp van robots door een brute politiemacht bestreden. Eén van deze robots wordt gestolen en opnieuw geprogrammeerd waardoor hij de eerste robot wordt die zelf kan nadenken en gevoelens heeft. Wanneer deze androïde, genaamd Chappie, gekidnapt wordt door criminelen vormt hij al snel een bedreiging voor de politiestaat. Alle middelen worden ingezet om hem te vernietigen en te voorkomen dat er meerdere soortgelijke androïden worden geproduceerd.

YouTube video

12 Gifts of Christmas

Een arme kunstenares vindt werk als persoonlijke shopper en ontmoet een gestreste reclameman die algauw inziet dat ze meer in haar mars heeft dan kerstcadeautjes kopen.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: