Home Movies Nieuw op Amazon Pime Video 1 februari 2022

Nieuw op Amazon Pime Video 1 februari 2022

by Pim, Sel

The Eye Creatures

Een tienerpaar rijdt per ongeluk een buitenaards wezen aan en doodt het met hun auto. De kameraden van het dode buitenaardse wezen nemen wraak door een plaatselijke dronkaard te doden en de jonge geliefden voor zijn dood te laten opdraaien.

YouTube video

My Son

Als Edmond Murray midden in de Highlands rijdt krijgt hij een telefoontje van zijn huilende ex-vrouw. Hun 7-jarige zoon is vermist tijdens het kamperen. Al snel wordt duidelijk dat het kind ontvoerd is en de ouders zijn wanhopig om hem te vinden.

YouTube video

L’Amore È Imperfetto

Elena is een ontwikkelde vrouw met een ongezonde obsessie voor perfectie. Elena’s goed georganiseerde leven verandert compleet als ze twee nieuwe mensen ontmoet. Adriana, een verleidelijke jonge vrouw die zorgt voor passie en opwinding. En Hector, een oudere man die haar stabiliteit en veiligheid kan bieden.

YouTube video

Alles Op Tafel

Zeven goede vrienden komen samen voor een gezellig etentje. Wat begint als een leuke avond, verandert als iemand voorstelt een spel te spelen: iedereen legt zijn telefoon op tafel en alles wat die avond binnenkomt – sms’jes, oproepen, e-mails, Facebook-berichten – moet met de hele groep worden gedeeld. Als de berichten binnenkomen, leren ze elkaar van een hele andere kant kennen. De onderlinge spanning stijgt. Wat hebben ze te verbergen en hoe goed kennen de vrienden elkaar eigenlijk?

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: