That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Featured, Gaming, Highlighted, PC, PS4, Xbox One

Nieuw in Red Dead Online: Sport of Kings Showdown Mode, Plus 30% XP Boost bij Alle Activiteiten, Bonus Care Packages en Meer

Ga te paard de strijd aan om de brandende fakkel te bemachtigen, en alle seinvuren van je team aan te steken om te scoren in Sports of Kings. De nieuwste Red Dead Online Showdown Mode is een ware test van rijkunst voor twee teams van vier tot acht spelers, met afgezaagde Shotguns voor close combat, en zeldzame single-shot Dynamite Bow pickups aan beide kanten van de fakkel om de kansen gelijk te maken.

De Wheeler, Rawson en Co. Catalogus ontvangt deze week een trio aan nieuwe kleding-items. Bescherm je hoofd, nek en schouders van de brandende zon terwijl je er buitengewoon uitziet in de Strung Sombrero. De Gibbston Pants, met handgesneden leren details en kruislings-gestikte zijkanten, is perfect voor zowel stad als land. Verder ontvangt het Wheeler, Rawson en Co. magazijn het volledig zwarte variant van de Chuparosa Poncho, handgeweven ten zuiden van het grensgebied. Gooi hem over je schouder voor een joviale look.

De aankomende twee weken ontvangen alle spelers die tenminste Rank 10 hebben een care package met daarin Aas en speciale Pijlen zoals de Poison Arrow, een krachtig wapen voor grote doelwitten dat normaal gesproken wordt gemaakt met pijlen, veren en Oleander na het verkrijgen van een Poison Arrow-pamflet.

Spelers van minimal Rank 20 krijgen een extra pakketje dat Provisie en Big Game Meats bevat, zoals de Minty Big Game Meat – dat je normaliter kan koken door het verkrijgen van Big Game Meat – en je een Gold Health Core geeft.

Om je om de bonusdrempel qua Rank te helpen bereiken, kun je deze week profiteren van een 30% XP Boost bij alle activiteiten.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE