Home Gaming Nieuw in GTA Online: Premium Deluxe Repo Work Missies, Double Payouts bij Special Cargo Sales, Double Rewards in Arena War en RC Bandito Races en meer

Nieuw in GTA Online: Premium Deluxe Repo Work Missies, Double Payouts bij Special Cargo Sales, Double Rewards in Arena War en RC Bandito Races en meer

by Pim, Sel

Nieuwe missies: Simeon’s Premium Deluxe Repo Work
Plus GTA$250K Biker Clubhouse Bonus, Special Cargo Bonus Sales Double Cash, Arena War kortingen en meer

De certificaten op zijn muur mogen dan behoorlijk wat typo’s bevatten, maar Simean Yetarian is de real deal – het bewijs dat ‘the American Dream’ nog steeds bestaat en wordt nageleefd in Los Santos.

Vanaf vandaag kun je Simeon’s gloednieuwe Premium Deluxe Repo Work opdrachten uitvoeren. Ga naar zijn vestiging, accepteer opdrachten via iFruit of check de Missions-lijst in het Jobs-menu.

Gezien de mysterieuze omstandigheden rondom de verdwijning van Simeon’s voormalige handlangers, ontvang je deze hele week Double Rewards bij het uitvoeren van de opdrachten.

Simeon heeft vernomen dat de La Mesa Police een veiling organiseert van illegaal verkregen voertuigen. Ze zijn al niet legaal, dus waarschijnlijk is het opnieuw stelen van deze voertuigen een veilige misdaad – toch? Steel de auto’s voor je favoriete Armeense autodealer en ontvang een mooie beloning voor je werk.

Er is een rivaliserende handelaar actief die tegen Simeon’s prijzen concurreert. Maar Mr. Yetarian heeft altijd een extra kaart achter de hand – en dit keer is dat iemand die bij de concurrent werkt en die ‘per ongeluk’ ’s avonds vergeten is om het bedrijf goed af te sluiten. Ga naar de auto-opslag en zorg ervoor dat er niets anders overblijft dan een hoopje metaal.

Er is een Arena War show gaande buiten bij de Maze Bank Arena. Simeon heeft je nodig om de monster trucks voor hem te stelen, en vervolgens een bezoekje te brengen aan wat oude vrienden. Houdt de komende weken het nieuws in de gaten voor meer Premium Deluxe Repo Work en extra Double Rewards van Mr. Yetarian.

CEO’s die vanuit hun Warehouses opereren, krijgen deze week substantiele extra winsten binnen, met double payouts op alle Special Cargo Sales. Als je graag een start wil maken in de wereld van illegale Special Cargo Sales, dan heb je een Office nodig via Dynasty Executive en een Warehouse om de illegale waren op te slaan. Voor tips over hoe je je CEO operaties succesvol kunt beginnen, check deze deze Newswire over Further Adventures in Finance and Felony.

Bereid je voor en ga naar een van de Arena Series coronas bij La Puerta om een van de Arena War modes te starten – waarbij je met Double Cash & RP wordt uitbetaald.

Start je pakketje vol met pk’s en neem het mee naar een van de 15 RC Bandito Races, waarbij er dubbel wordt uitbetaald tot en met 1 mei.

Als je fan bent van klassieke rondingen, dan kun je je waardering voor vintage motoren uitdragen met de Albany Vintage Tee, die je kunt unlocken als je deze week inlogt.

Als je deze week een Biker Clubhouse koopt, ontvang je een kickbackfee van GTA$250K binnen 48 uur op je Maze Bank-account. Mocht je al een Clubhouse bezitten, geen paniek – je ontvangt dan alsnog de bonus als je inlogt in GTA Online voor 2 mei.

Vijf van de dodelijkste Arena War-voertuigen zijn verkrijgbaar met een korting van 30 procent. Ook ontvang je een korting van 40 procent op de Arena Workshops, Renovations en Add-Ons, waarmee je je nieuwe wapens kunt finetunen:

  • Annis ZR380 – 30% korting
  • HVY Scarab – 30% korting
  • MTL Cerberus – 30% korting
  • Vapid Imperator – 30% korting
  • Declasse Brutus – 30% korting
  • Arena Workshop – 40% korting
  • Arena Workshop Renovations and Add-Ons – 40% korting

Verbrand rubber met Supercars over het Los Santos Highway System, en maak je klaar voor de modder bij de Vinewood Racetrack in de Premium Races van deze week. Je kunt deelnemen aan een Premium Race via de Quick Job App op je in-game telefoon, of via de gele corona bij Legion Square. Betaal GTA$20K en strijd om de eerste plaats tegen zeven andere deelnemers. De prijs voor de eerste plaats is GTA$100K, en degene die op de tweede en derde plaats eindigen ontvangen respectievelijk GTA$30K en GTA$20K.

  • 25 april: Wiwang Park (beschikbaar voor Sports cars)
  • 26 – 30 april: Congestion Charge (beschikbaar voor Supercars)
  • 1 – 2 mei: At the Races (beschikbaar voor Off-Road cars)

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: