Home Featured Nieuw in GTA Online: Missile Base Series Plus $250K Executive Stimulus Package, Smuggler’s Sell Missions Beloningen en Meer

Nieuw in GTA Online: Missile Base Series Plus $250K Executive Stimulus Package, Smuggler’s Sell Missions Beloningen en Meer

by Jos Vis

Deze week lanceren we de Missile Base Series, met intens competitieve confrontaties diep in de gangen van Mt. Chiliad. Ben je meer van de wittenboordencriminaliteit, dan ontvang je als CEO met eigen Executive Offices een dikke bonus als je deze week speelt. Verder ontvang je tot 29 mei dubbele bonussen voor alle Smuggler’s Sell Missies, Juggernaut en Rhino Hunt modes.

Herbeleef The Doomsday Scenario met negen klassieke modes in de Missile Silo, waaronder ResurrectionSlasherEvery Bullet Counts en meer. Alle modes in de Missile Base betalen Double Rewards uit. Ga hiervoor naar het dichtstbijzijnde Bunker Series icoon op de kaart en spring direct naar een playlist in de diepste krochten van Mt. Chiliad. 

Bedrijvigheid en ondernemingen zijn de spillen van elke welvarende economie. Daarom ontvangen alle Executive Office-bezitters, inclusief degene die deze week een bemachtigen, een gratis bonus van GTA$250K. Zie het als een stimuleringspakket. Je verdient het.

Vliegen met smokkelwaar is risicovol en waardevol werk. Daarom ontvang je deze hele week voor alle Smuggler’s Sell Missies dubbele GTA$ & RP.

Een onderneming runnen kan spannend zijn, soms is er niet voldoende voorraad om te voorzien in de groeiende vraag. Een leeg Warehouse resulteert in lege kofferbakken. Gelukkig ontvang je deze week 25% korting op Special Cargo Crates. Dus vul je voorraden aan om je klanten gelukkig te houden.

Degene die dapper genoeg zijn om de Juggernaut & Rhino Hunt modes aan te gaan, ontvangen dubbele GTA$ & RP voor hun moed.

In Juggernaut is de gelijknamige oorlogsmachine je grootste hulpmiddel en je enige handicap. Win door de Juggernaut van je tegenstander uit te schakelen, zonder dat je daar zelf aan dood gaat.

Hoeveel soldaten heb je nodig om een tank te vernietigen? Rhino Hunt laat het je uitproberen: een team gewapend met louter kleefbommen moet een of twee spelers in een gepantserd voertuig uitschakelen.

Oefening baart kunst – en geweren zijn geen uitzondering. Spelers die ervoor kiezen om hun scherpschutter skills te verbeteren, ontvangen tot 29 mei Triple RP bij alle Shooting Range Challenges, alle participerende Ammu-Nation locaties en Bunkers die worden beheerd door spelers.

Wat is beter dan merchandise? Gratis merchandise natuurlijk. Speel voor 30 mei om in aanmerking te komen voor het Coil USA T-shirt. Daarnaast kun je de GTA Online After Hours DJ Dixon’s transmoderna residency in Ibiza meevieren door het White Dixon Wilderness T-shirt op te halen.

Spelers die zoveel mogelijk GTA$ willen besparen, hebben geluk. Deze week zijn er kortingen tot 40% op Properties, Renovations, Vehicles en meer, waaronder:

·         Hangars, Renovations & Add-Ons – 40% korting

·         Bunkers, Renovations & Add-Ons – 40% korting

·         Mobile Operations Center, plus Upgrades en Renovations – 40% korting

·         Benefactor Terrorbyte, plus Upgrades & Renovations – 40% korting

·         BF Dune FAV – 30% korting

·         All Smuggler’s Run aircraft – 35% korting

·         HVY Barrage – 35% korting

·         HVY Menacer – 35% korting

·         Bravado Half-track – 35% korting

·         Declasse Weaponized Tampa – 35% korting

·         HVY Insurgent Pick-Up Custom – 35% korting

·         Mammoth Thruster – 35% korting

·         Ubermacht Revolter – 35% korting

·         Declasse Scramjet – 35% korting

·         Rhino Tank – 35% korting

Je kunt deelnemen aan een Premium Race via de Quick Job App in je in-game telefoon of via de gele corona bij Legion Square. Betaal GTA$20K en strijd voor de eerste plaats met zeven andere racers. Degene die de eerste plaats wint ontvangt GTA$100K en de tweede en derde plaats ontvangen respectievelijk GTA$30K en GTA$20K.

·         23 mei – Business Trip (beschikbaar voor Supercars)

·         24-27 mei – A Sign of Things to Come (beschikbaar voor Motorcycles)

·         28-29 mei – Taking Off (beschikbaar voor Supercars)

Voor meer informatie over de nieuwste GTA Online bonussen, kijk op de Social Club Events pagina.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: