Home Gaming Nieuw in GTA Online: 7 Nieuwe RC Bandito Races, Arena War Creator, Arena War Soundtrack van HEALTH, en Meer

Nieuw in GTA Online: 7 Nieuwe RC Bandito Races, Arena War Creator, Arena War Soundtrack van HEALTH, en Meer

by Mark van Truijen

De kleine pandemonium van RC Bandito Races breidt zich uit over Los Santos en Blaine County, met zeven extra tracks op nieuwe en verschillende locaties, waaronder Fort Zancudo, Paleto Forest en Vespucci Pier:

  • RC – Cargo Chaos: In Los Santos is het glas altijd halfvol. Neem bijvoorbeeld Elysian Island. Kijk verder dan de slecht beveiligde machines en de routinematige sterfgevallen, en zie een glorieuze kans voor een op afstand-bediende chaos.
  • RC – Arena Tour: What happens in the arena, stays in the arena. Maar als je nu echt
  • What happens in the arena, stays in the arena. Maar als je snel wilt scoren, doe het dan op de ouderwetse manier: snelle rondes rondom het gebouw in een RC Bandito.
  • RC – Pierless: Vespucci Pier voelt als een milde LSD-trip op zijn aller-kalmst. Bekijk het uit het perspectief van een roekeloze RC-wagen die met 45 km/u langs de suikerspinkraam scheurt, en maak je klaar om de mentale grip te verliezen..
  • RC – Water Pressure: Het filtersysteem bij het Land Act Reservoir is ontworpen slib, vuil, roadkill, kleine vliegtuigen en menselijke resten het hoofd te bieden. En hoe zit het met op afstand bedienbare auto’s, vraag je je af? Er is maar een manier om daar achter te komen.
  • RC – Tourist Trail: Paleto forest is de thuisbasis van meer vreemde soorten dan alle andere plekken in de staat. Bovenaan de lijst: idioten met RC-wagens die het onvervangbare struikgewas verwoesten.
  • RC – Tour of Duty: Als je onopvallend wilt blijven in Fort Zanduco, heb je twee opties. Een betekent dat je goede vriendjes moet worden met de jongens in C Company,  de ander betekent dat je voorbij het geladen hek en hypergeladen RC-wagens moet komen, die te klein zijn om op scanners zichtbaar te zijn. Jouw beslissing..
  • RC – Mirror Image: Hoe ziet de eindfase van het hipstertijdperk eruit? Nou, rondracen om Mirror Park in een auto die zo klein is, dat je er niet in komt is is een scenario dat zeker meedingt.

Tot en met 6 maart worden bij alle 15 RC Bandito Races Dubbele GTA$ en RPuitgereikt

Wordt in een klap architect van massavernietiging en massa entertainment met de Arena War Creator, nu beschikbaar in GTA Online.


Maak met elk van de Arena Contender-voertuigen je eigen Arena Vehicle Deathmatches en Arena Races, met de Future Shock, Apocalypse en Nightmare-stijlen.

Installeer speciale lichtinstallaties en arena-rekwisieten, en oefen op je maniakale lach voor wanneer je vrienden zeggen dat ze het aankunnen.

Daarbij zijn After Hours-voertuigen, waaronder de Pegassi Oppressor Mk II en de Declasse Scramjet en nog veel meer, nu beschikbaar om te gebruiken in andere Creator-modi.

We hebben ook de mogelijkheid toegevoegd om een aantal fixtures in de Race Creator te verwijderen. Gebruik na het plaatsen van een checkpoint in een race, de Fixture Removal-tool in het Placement Menu om tot wel 25 items van de kaart te verwijderen, waaronder verkeersborden, lantaarnpalen en meer.

Houd de Social Club in de gaten, waar vandaag de nieuwe Creator Guide voor Arena War wordt geplaatst.

Boost je Arena War Carriere met kortingen van 30% op een hoop Contender-wagens en andere uitrustingen.

We hebben de Feedback-sectie van de officiele GTA Online site geupdate, om beter te fungeren als bestemming waar je belangrijke feedback over je gameplay-ervaringen kunt delen. Met een nieuwe, gebruiksvriendelijke interface en duidelijke categorieën voor alle aspecten van de GTA Online-ervaring, hopen we dat je doorgaat met ons te vertellen wat je wel of niet leuk vindt, en wat je graag ziet qua toekomstige GTA Online-updates.

De Grand Theft Auto Online: Arena War Official Soundtrack is vrijdag 1 maart beschikbaar. Met nieuwe muziek van onze vrienden HEALTH, de artiesten achter de originele Max Payne 3-nummer (te horen op Radio Mirror Park in GTAV met hun single High Pressure Dave), bevat de Arena War Official Soundtrack exclusieve nummers die speciaal voor Arena War zijn gemaakt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: