Home Gaming Nieuw festival voor Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL

Nieuw festival voor Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL

by Jos Vis

Konami nodigt Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL-spelers naar een gloednieuw festivalevenement waar ze opnieuw in hun Synchro- en Xyz-collecties duiken. In het Synchro x Xyz Festival kunnen spelers hun Extra Decks alleen bouwen met Synchro Monsters en Xyz Monsters.

Duellisten moeten deze twee soorten monsterkaarten vakkundig in evenwicht brengen terwijl ze het opnemen tegen tegenstanders over de hele wereld in intense online duels. Doe mee aan Duels tijdens het evenement en ze verdienen medailles, en deze medailles ontgrendelen speciale beloningen. Of spelers nu winnen of verliezen, ze verdienen medailles – maar alleen als ze het Duel beëindigen!

Er is vandaag ook een nieuw Structure Deck beschikbaar voor Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL-spelers. Ontgrendel het “Spellbook of Prophecy” om krachtige spreuken te ontketenen, waaronder de aaskaart Hierophant of Prophecy. Het “Spellbook of Prophecy” kan nu worden aangeschaft in de in-game Shop.

Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL biedt prachtig weergegeven duels in 4K-resolutie, meer dan 10.000 kaarten om te verzamelen*, een uitgebreide solomodus voor één speler, online duels, evenementen en meer. De game heeft tot nu toe wereldwijd meer dan 40 miljoen downloads behaald.

Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL is gratis te spelen met in-game aankopen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Steam, Nintendo Switch, iOS en Android, en het is nu beschikbaar.

Tegenwoordig is de populaire Yu-Gi-Oh! TRADING CARD GAME is beschikbaar over de hele wereld, met producten die in meer dan 80 landen en 9 talen worden gedistribueerd, waar fans van alle leeftijden van kunnen genieten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: