Home Gaming Nieuw avonturenspel genaamd Aurora: The Lost Medallion krijgt een demo

Nieuw avonturenspel genaamd Aurora: The Lost Medallion krijgt een demo

by Jos Vis

The Cave is een met de hand getekend point-and-click-avonturenspel, geïnspireerd op oude klassiekers van het genre. Het bevat een episch coming-of-age-verhaal over het lot, vriendschap en ontdekking in een unieke en uitgestrekte scifi-wereld. De game combineert komedie en drama met ‘stoere maar eerlijke’ puzzels om een ​​ervaring te creëren die je hersenen uitdaagt en je hart plaagt.

Het team is verheugd aan te kondigen dat de laatste demo van Aurora: the Lost Medallion – The Cave bijna voltooid is. Ze naderen het einde van de ontwikkeling en werken momenteel aan verschillende details, geluidsimplementatie en geanimeerde tussenfilmpjes. De demo zal naar verwachting in het eerste kwartaal van 2023 beschikbaar zijn op Steam.

Daarnaast is het vermeldenswaard dat de strip van Aurora: The Lost Medallion – The Cave slechts een paar dagen geleden is uitgebracht. De strip is gecentreerd rond de proloog van het spel en volgt Aurora’s eerste stappen als een klein kind dat de fijne kneepjes en mysteries van “The Cave” verkent.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: