Home Gaming NieR Automata Game of the YoRHa Edition nu verkrijgbaar voor Playstation 4 en Steam

NieR Automata Game of the YoRHa Edition nu verkrijgbaar voor Playstation 4 en Steam

by Pim, Sel

Square Enix Ltd., maakt bekend dat de epische strijd tegen mechanische levensvormen en androids nu als nooit eerder te beleven is in NieR:Automata Game of the YoRHa Edition voor het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en STEAM®.

Sinds de oorspronkelijke release is NieR:Automata in totaal al meer dan 3,5 miljoen keer verscheept en digitaal verkocht. De game wordt wereldwijd geprezen om zijn fantastische mix van razendsnelle, spectaculaire 60fps-gevechten en de diepgaande, meeslepende verhaallijn van director YOKO TARO. NieR:Automata is ontwikkeld in samenwerking met PlatinumGames Inc. en levert de perfecte mix van actie en RPG-gameplay in een prachtige, desolate open wereld. Als de androids 2B, 9S en A2 vechten spelers om de wereld te veroveren op hun menselijke scheppers.

De NieR:Automata Game of the YoRHa Edition bevat naast de basisgame ook spannende digitale content, inclusief: de 3C3C1D119440927 Expansion DLC, diverse pod designs (Grimoire Weiss Pod, Retro Grey Pod Skin, Retro Red Pod Skin en Cardboard Pod Skin) en het Machine Mask-accessoire. Daarnaast ontvangen spelers die de PlayStation®4-versie kopen een Dynamic Theme, 15 PSN-avatars, de Play System Pod Skin en de amazarashi Head Pod Skin. Spelers die de game op STEAM kopen ontvangen twee wallpapers.

Check hieronder de launch trailer van de game:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: