Home GamingAndroid Niantic verwacht 5000 spelers voor Augmented Reality evenement in Rotterdam

Niantic verwacht 5000 spelers voor Augmented Reality evenement in Rotterdam

by Mark van Truijen

Niantic Inc. nodigt Ingress spelers uit om op zaterdag 28 mei de strijd met elkaar aan te gaan tijdens het XM Anomaly Aegis Nova evenement dat in Rotterdam wordt georganiseerd. Veel spelers hebben zich al aangemeld en Niantic verwacht dat er ruim 5000 spelers van over de hele wereld naar Rotterdam zullen afreizen voor deze spannende wedstrijd. 

Zondag 29 mei is er een speciale Mission Day die spelers langs belangrijke bezienswaardigheden in Rotterdam leidt.

In het mobiele spel Ingress is de wereld het speelveld. Twee facties, de ‘Enlightened’ en de ‘Resistance’, strijden om de controle van zogenaamde portals die overal ter wereld, ook in Rotterdam, te vinden zijn. Deze portals zijn bestaande locaties, zoals beroemde gebouwen, historische plekken, parken of kunstobjecten.

Door tijdens Anomaly evenementen als factie de meeste portals te veroveren, hebben spelers direct invloed op het spelverloop en het verhaal. De onder Ingress spelers zeer populaire Anomaly evenementen vinden wereldwijd plaats, steeds op een andere locatie.

Deelname aan het XM Anomaly event en de Mission Day zijn kosteloos. Spelers kunnen zich hier opgeven voor het XM Anomaly event en hier voor de speciale Mission Day. 

Het downloaden van de Ingress app op Google Play en de Apple App Store is eveneens gratis. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x