donderdag , 21 september 2017

NHL15 brengt realisme naar de console

Vandaag heeft Electronic Arts Inc.  de nieuwe game EA SPORTSTM NHL® 15 aangekondigd, dit is de eerste titel in een nieuwe generatie van hockey video games, deze veranderd alles wat we al wisten van deze franchise. Voel hoe de chaos en de onvoorspelbaarheid tot leven komen in een realistisch gevecht met 12 man op het ijs. Kijk, beweeg, en speel als een echte hockeyer met nieuwe bewegingen en een verbeterd arsenaal aan tools, waaronder de Superstar Skill Stick en verbeterde Vision AI dit alles zal ook de hele feel veranderen. Voel de emotie waarneer je jezelf terug vind in authentieke arena’s door de hele National Hockey League. Je zal in een volle arena komen te spelen met ruim 9000 dynamische en individuele fan modellen, de meeste ooit in een sport game. En ten slot, aanschouw de meest realistische NBC sportcast pakket , NHL15 heeft een hele nieuwe look gekregen met de  NBC Sports Game Day Presentation met als commentatoren  Mike ‘Doc’ Emrick en Eddie Olczythe. TSN analist Ray Ferrao zal ook wat inzicht geven op het spel op het ijs.

NHL 15 zal wereldwijd uitkomen deze herfst voor de Xbox One, PlayStation®4, Xbox 360®,  en de PlayStation®3. 

NHL 15 Cover Vote

In samenwerking met de National Hockey League (NHL®) en de National Hockey League Players’ Association (NHLPA®), kunnen fans vanaf vandaag het gezicht kiezen voor de next generation of hocke, doormiddel van de lancering van de EA SPORTS NHL 15 Cover Vote Campaign op NHL.com/CoverVote. Uit een pool van acht spelers kunnen mensen wereldwijd stemmen om hun favoriet naar de eindrondes te brengen. 

Fans kunnen hun stem extra kracht bij zetten door gebruik te maken van “these player-specific hashtags op “Twitter Vote Thursdays” en zo kunnen zo ook meedoen in het gesprek door hashtag #NHL15CoverVote te gebruiken. De winnnaar zal bekend worden als de EA SPORTS NHL 15 Cover Athlete op de  2014 NHL AwardsTM op 24 Juni  in  Wynn Las Vegas.

NHL 15 Cover Athlete kandidaten.

Team Player Player Hashtag
Boston Bruins Patrice Bergeron #NHL15Bergeron
San Jose Sharks Logan Couture #NHL15Couture
Los Angeles Kings Drew Doughty #NHL15Doughty
Colorado Avalanche Matt Duchene #NHL15Duchene
Ottawa Senators Erik Karlsson #NHL15Karlsson
Toronto Maple Leafs Phil Kessel #NHL15Kessel
St. Louis Blues T.J. Oshie #NHL15Oshie
Montreal Canadiens P.K. Subban #NHL15Subban

 

NHL 15 Functies  voor Xbox One en PlayStation 4:

True Hockey Physics:

·         12 Player NHL Collision Physics – Voor het eerst hebben “real-world” physics effect op elke speler op het ijs in botsingen, doormiddel van de nieuwe 12 Player NHL® Collision Physics. Door gebruik te maken van de kracht van de nieuwe consoles is het mogelijk dat elke speler ten alle tijden is gecoverd met deze engine, hierdoor zullen alle beuken en scrambles realistisch aanvoelen. Dit maakt de chaos misschien nog wel mooier en groter.

·         Real Puck Physics – Het belangrijkste bij ijshockey is misschien wel de puck, en ook meteen het moeilijkste om te controlleren. Speciaal hiervoor is er een nieuwe physics op los gelaten die ervoor zorgt dat de puck een opzich zelf staand iets is geworden, elk stukje ijs zal zijn uitwerking hebben op de puck hoe hij glijdt, rolt, spint en stuitert alles werkt op elkaar in zoals het in het echt ook zo zou zijn.

The Next-Generation Hockey Player:

·         Authentieke Spelers & Equipment Models – De Next Generation Hockey Speler is herbouwt vanaf het ijs naar boven. Spelers bestaan nu uit 3 lagen, Het lichaam, de outfit, en de kleding. Elke laag werkt individueel, hierdoor is ieder contact met de puck of met andere spelers nog realistischer. Dynamische kleding techniek zorgt voor een extra laag aan realisme, door de reactie het heeft als de speler beweegt, dit alles brengt het spel echt tot leven.

·         Unprecedented Player Likeness – Bekrachtigd door dezelfde techniek die de realistische presentatie bracht bij EA SPORTS UFC, brengt NHL 15  belachelijk goeie gelijkenis van spelers, inclusief animaties en emoties. Van het afzien tijdens een sprint over het ijs, tot het juichen waarneer je de winnende goal scoor, het is allemaal even realistisch.

·         Superstar Skill Stick – Nu ligt al het gereedschap in jouw handen om een echte NHL superster te worden. De Skill Stick is geëvolueerd om je nog meer controle te geven. Bescherm de puck, ontvang de puck zonder dat je tijd verlies, en ontdek een arsenaal aan nieuwe trucs, dit alles met een goeie rechter stick gevoel wat makkelijk in gebruik is maar waar toch de nodige diepte in zit.

·         Vision AI – Een vergrootte speler intelligentie, Vision AI zorgt voor een verbeterde reactie van spelers, het lezen en het reageren op diverse spel situaties is goed verbeterd. Het snel doorhebben van scoor mogelijkheden, pass anticipatie, en verbeterde team counters zorgen allemaal voor een verbeterde spel ervaring.

NBC Sports Broadcast Package:

·         Nieuwe  Commentatoren – Bij een nieuwe generatie horen nieuwe stemmen. NHL 15 heet dan ook van harte welkom Mike ‘Doc’ Emrick en Eddie Olczyk. TSN analist Ray Ferraro zal wat inzicht geven op de vloer. Werkend met de Vision AI die de spelers ook hebben, lijkt dit net op een live uitzending. Doc, Eddie en Ray zullen anticiperen op het spel op het ijs en zullen ook naar mate de game erom vraagt meer intensiteit leggen in hun commentaar, met meer dan 35,000 zinnen beloofd het een mooie wedstrijd te worden.

·         NBC Sports Game Day Presentation – Het meest realistiche broadcast package in een video game is mogelijk door een nieuwe samenwerking met NBC Sports. Om de scene alvast te maken in de NHL heet de NBC crew je welkom in de stad tijdens de intro van de wedstrijd, om jezelf daarna onder te dompelen in een ervaring die je van de tv uitzendingen gewend ben met NBC graphics en benaming.

·         Real Life Broadcast Integration – Als we zeggen Doc en Eddie zitten in het spel, dan word er dus ook bedoeld dat ze er echt in zitten. Het commentaar is ook naar het next gen getild. Dit met de in-game graphics van NHL 15 is dit een heuse stap in de goeie richting. De scheidingslijn tussen de echte wereld van sport en de game wereld van sport begint langzaam te verbleken. 


Unrivalled In-Arena Experience:

·         Over 9,000 Fan Modellen – NHL 15 komt met een nieuwe standaard voor videogames met meer dan 9,000 individuele fan modellen met 4x zoveel animaties als de vorige generatie. Kijk door het glas naar de fans en je zal een fan zien die een bord omhoog houd waar jouw naam op staat, fans in costuums, maar ook secties met de rivaliserende ploeg die allemaal kreten naar je hoofd gooien.


·         Levende Fans  – De fans leven nu echt. Voel hoe de fans zich gaan gedragen waarneer je je handschoenen uit doet, waarneer je een mega goal scoor, of wanneer je hem uit de clutch erin jaag. Individueel gedrag vind je door het hele publiek terug voor elke persoon in het stadion, hoe ze reageren op het spel, roepen naar spelers, klappen op de musiek van de Jumbotron, of zelfs even ontsnappen aan de drukte door het maken van een selfie.


·         Authentieke Arenas – Er is geen beter gevoel dan te midden van het alles aanwezig zijn, en EA geeft jouw nu de beste plaatsen. De kracht van de Next-gen consoles zorgt er eindelijk voor dat ieder detail van een NHL arena vast gelegd is. Unieke elementen van meer dan 19,000 plaatsen tot de belichting en de spelers entree zijn vastgelegd op een niveau dat niet eerder mogelijk was. Nu voelt een thuis wedstrijd ook echt als een thuis wedstrijd.

Ik weet niet hoe het met jullie is maar nu ik dit zo weet kijk ik toch wel een beetje uit naar een heerlijke ijshockey sfeer.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Nieuwe trailer voor Ace Combat 7

BANDAI NAMCO Entertainment Europe heeft een nieuwe trailer naar buiten gebracht voor ACE COMBAT® 7: ...