Home Gaming Next-up in NBA 2K20: maak plaats voor WNBA

Next-up in NBA 2K20: maak plaats voor WNBA

by Jos Vis

Alle twaalf WNBA teams en hun spelers zijn klaar om te spelen op 6 september

2K kondigde aan dat alle twaalf WNBA teams hun debuut maken in NBA 2K20, het volgende deel van de best beoordeelde en verkopende NBA video game simulatiereeks van de voorbije achttien jaar. In Play Now en de Season modes kunnen fans voor het eerst de controle nemen over hun favoriete WNBA-spelers en de gameplay animaties, speelstijlen en visuele stijl beleven die speciaal voor dit vrouwenbasket ontworpen werden.  

“Ik herinner mij dat ik als kind naar mannelijke atleten keek op TV en met hen speelde in videogames. Door nu het WNBA in deze positie te hebben en vrouwen prominent aanwezig te zien in NBA 2K20, geven we meisjes en jongens de kans om te kijken naar vrouwelijke atleten als rolmodel,” zei Candace Parker, forward bij Los Angeles Sparks. “Het team bij 2K heeft fantastisch werk geleverd om ervoor te zorgen dat ze niet gewoon vrouwen naar de game brengen en ze te laten spelen als mannen. Vanop de eerste rij heb ik gezien dat ze er alles aan doen om dit zo realistisch en authentiek mogelijk aan te doen sluiten bij vrouwenbasketbal. Ik ben trots dat ik deel mag uitmaken van dit team dat de weg vrijmaakt voor de toekomst.” 

Heel wat van de topspelers uit WNBA, zoals Parker en A’ja Wilson van de Las Vegas Aces, werden eerder dit jaar ingescand voor NBA 2K20 met de beste motion capture technologie die we in huis hebben om zo de meest realistische simulatie te maken en op de markt te zetten. 

“Al heel wat jaren vragen fans naar de mogelijkheid om als een van hun favoriete WNBA-sterren te spelen,” zei Jeff Thomas, SVP of Development bij Visual Concepts. “We hebben samengewerkt met de WNBA en hun topspelers om onze basketball simulation engine aan te passen zodat het de echte WNBA speelervaring neerzet. We kijken er naar uit om deze nieuwe feature uit te rollen in NBA 2K20 omdat we weten hoe belangrijk het WNBA is in de basketbalwereld.” 

Op 6 september 2019, de wereldwijde release van NBA 2K20, zullen alle game modes die WNBA bevatten onmiddellijk speelbaar zijn. 

Ontwikkeld door Visual Concepts,  NBA 2K20 is PEGI 3+. Bezoek https://nba.2k.com/2k20/ voor meer informatie over  NBA 2K20

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d