Home Featured New in Red Dead Online: Free Roam Missions From Black Belle, Sadie & Jake Adler; PS4 Early Access Content Plus Gold Bar Bonuses; Increased Payouts and More

New in Red Dead Online: Free Roam Missions From Black Belle, Sadie & Jake Adler; PS4 Early Access Content Plus Gold Bar Bonuses; Increased Payouts and More

by Jos Vis

Vorige week hebben we de eerste nieuwe Free Roam Mission van een reeks toegevoegd, met nieuwe types missies en een aantal nieuwe karakters om te ontmoeten. Deze week worden twee spelersfavorieten toegevoegd aan de karakters, om een handje te komen helpen in de wereld van Red Dead Online.

Rijd naar de Adler Ranch in Ambarino of kijk voor de beruchte bandiet Black Belle in Lemoyne voor nieuwe Free Roam Missions in Red Dead Online voor PS4 en Xbox One.

De update van deze week bevat ook Early Access content voor spelers op de PlayStation 4. Zo is voor hen de verwoestende Ancient Tomahawk beschikbaar en krijgen ze toegang tot de nieuwe Make It Count: Ancient Tomahawk Showdown Mode.

En dan is er ook nog Last Stand: een bloederige free-for-all Showdown Mode die geen uitweg en geen tweede kansen biedt, en waar slechts één winnaar overblijft.

Spelers met een PlayStation 4 krijgen tevens toegang tot de nieuwe Perlino Andalusian Horse, nieuwe uitrusting voor het paard, nieuwe kleding en nieuwe emotes. Kijk voor meer informatie op de PlayStation Blog.

De kledingrubriek van de Wheeler, Rawson and Co. Catalogue heeft nieuwe opties te koop, waaronder de Wescott Skirt, Valdez Vest, Citadel Boots en een gelimiteerd aantal Plaid Caps.

Naast de 25% extra RDO$ en verhoogde Gold payouts voor alle A Land of Opportunities Missions, Free Roam Missions, Showdown Modes, Races and Free Roam Events, ontvang je 5 extra Gold Bars als je deze week in groepsverband speelt. Daarnaast zijn er andere extra’s als je deze week in een Posse speelt, zoals bonus RDO$ en XP wanneer je samen speelt, en de mogelijkheid om een hele Posse in Free Roam Events, Competitive Challenges of Showdown Series te brengen.

Achter de schermen blijven we bezig om de algehele game stabiliteit en performance te optimaliseren met recente updates. Dit omvat onder andere het afsluiten van enkele duplicatie-exploits, het oplossen van problemen met betrekking tot minder dieren in sessies, het updaten van de Defensive Mode om de speelstijl te veranderen in Offensive Mode en door een Hostility boete toe te passen bij het stelen van vracht van het paard van een andere speler en meer.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: