Home Gaming New Hot Shots Golf komt met details en trailer

New Hot Shots Golf komt met details en trailer

by Mark van Truijen

Sony heeft nieuwe details naar buiten gebracht voor New Hot Shots Golf welke naar de Playstation 4 komt.

New Hot Shots Golf bied je een paar nieuwe features, waaronder de mogelijkheid om het karakter creation en customization te mixen, een robuuste online ervaring, en free roaming op de golf baan met natuurlijk het rond scheuren in een golf karretje.

Spelers starten de game met het maken en aankleden van hun golfer, dit is een andere aanpak dan voorgaande games waar je steeds nieuwe golfers vrij speelde. Nu verbeter je je golfer door diverse taken te voltooien.

Karakter ontwikkeling is niet het enige wat spelers kunnen verkennen in de game, zo zijn er diverse golf banen met een mix van omgevingen. Je kan al deze banen verkennen of even een pauze nemen van het golfen en een hengel te water laten. Je zal ook andere online spelers over de golf baan zien lopen, wat het een stuk leuker maakt.

En om even verder in te haken op online gaming, de game bied diverse mogelijkheden om online te spelen in diverse spel modus. Je verdien beloningen met het voltooien van missien, toernooien, of co-op te spelen.

Sony moet nog even laten weten wanneer de game uit komt, maar de trailer hebben ze alvast vrij gegeven.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: