Home GamingAndroid NetherRealm Studios lanceert champions arena beta in Injustice 2 Mobile

NetherRealm Studios lanceert champions arena beta in Injustice 2 Mobile

by Mark van Truijen
NetherRealm Studios heeft de Champions Arena beta geïntroduceerd. Dit is een nieuwe asynchrone PVP-modus in Injustice 2 Mobile, speciaal ontworpen voor endgame- en elitespelers om zich van hun beste kant te laten zien in één tegen één gevechten.

De Champions Arena kwalificatierondes zijn net begonnen. Spelers nemen het vanaf level 60 tegen andere spelers op om een plaatsje te verzekeren in één van de zeven Divisies, waarbij Divisie 1 de hoogste is – en tevens de beste beloningen met zich meebrengt. De kwalificatieronden lopen 11 dagen en elke ronde duurt 23 uur.

Nadat de kwalificatieronden zijn voltooid, zal elk Champions Arena seizoen 7 dagen duren en zal elke divisie een eigen leaderboard met niet meer dan 100 spelers hebben. Sommige spelers zullen binnen een Divisie gepromoveerd worden, sommigen blijven hangen en anderen degraderen.

Champions Arena zal je volledige line-up aan personages tegen dat van je tegenstander plaatsen, zodat spelers het strategisch moeten aanpakken in hun formaties om zich door de wedstrijden en tegenwedstrijden te navigeren:

•    Aanval: Spelers kunnen kiezen uit 3 aanvallende Heroes om tegenstanders van maximaal 3 rangen boven of onder zich uit te dagen. Elke Hero kan slechts elke 12 uren in het aanvallende team worden ingezet. Energy Tank tokens mogen ook gebruikt worden om je aanvallende team aan te passen, maar deze tokens zijn zeldzaam, dus spelers moeten hun Heroes slim inzetten.
•    Verdediging: Spelers moeten een team van 9 Heroes maken om hun positie te verdedigen wanneer tegenstanders hen uitdagen. Nieuwe Heroes met krachtige, verdedigende vaardigheden zullen worden aangekondigd om de meta uitdagender te maken.

Het ultieme doel van Champions Arena is om te stijgen naar de volgende Divisie aan het eind van elk seizoen. Naast de prestige zullen spelers grotere beloningen ontvangen afhankelijk van hun Divisie en persoonlijke rang:

•    Class Shards: Deze nieuwe beloningen zijn exclusief voor de Champions Arena en zijn van toepassing op reeds vrijgespeelde Heroes die overeenkomen met hun klasse, met uitzondering van de legendarische.
•    Prismatic Shards: Zijn op elke Hero van toepassing, met uitzondering van de legendarische

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: