Home Gaming Nelke & the Legendary Alchemists: Ateliers of the New World vanaf nu beschikbaar

Nelke & the Legendary Alchemists: Ateliers of the New World vanaf nu beschikbaar

by Pim, Sel

Vandaag heeft KOEI TECMO Europe officieel Nelke & the Legendary Alchemists: Ateliers of the New Worlduitgebracht voor PlayStation®4, Nintendo Switch™ en digitaal voor Windows PC via Steam®. Om het twintigjarige jubileum van de Atelier Series te vieren worden fans uitgenodigd om te genieten van de nieuwe opwindende gameplay van het bouwen van een welvarende stad op het kale land van Westwald. 

Nelke & the Legendary Alchemists: Ateliers of the New World laat spelers in de schoenen van Nelke von Lestamm stappen, een jonge edelvrouw die gefascineerd is door de oude legende van Granzweit; een legende waarvan wordt gezegd dat hij grote macht schenkt aan degenen die de mysterieuze Granzweit Tree ontdekken. Na het gerucht gehoord te hebben dat de Granzweit Tree misschien in de buurt van het dorpje Westwald ligt, smeekt Nelke haar vader ernaar te zoeken, maar haar vader verleent slechts toestemming op één voorwaarde – dat ze de gouverneur van het gebied wordt en Westwald tot een welvarende stad ontwikkelt. 

Terwijl Nelke zich inspant om Westwald te verbeteren, zal ze een beroep moeten doen op de hulp van de vele alchemisten in de stad – waaronder die van Atelier Marie, Atelier Elie, Atelier Lilie, Atelier Iris, Mana-Khemia, Arland, Dusk en de Mysterious sub-series. Gedurende de week zullen spelers moeten kiezen of ze hun tijd zullen besteden aan het verzamelen van materialen, het creëren van verkoopbare items of het verder ontwikkelen van hun stad, maar in het weekend kunnen ze genieten van dag tijdens het versterken van relaties met de vele charismatische bewoners! 

Om de lancering van Nelke & the Legendary Alchemists: Ateliers of the New World te vieren, is er een speciaal DLC-pakket: The Town Building 5-item Set Season Pass. Dit pakket, beschikbaar voor de eerste twee weken na de lancering, bevat de Gust 25th Anniversary Background Music Packs 1 & 2, het Atelier 20th Anniversary Appreciation House, ‘Mysterious Alchemist’ beeld en een extra inwoner ‘Gust-chan’. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: