Home Gaming Neem een ​​diepe duik in Total War: PHARAOH

Neem een ​​diepe duik in Total War: PHARAOH

by Jos Vis

Een verdeeld imperium. In Anatolië stort het eens zo machtige koninkrijk Hatti ineen als een burgeroorlog en een grote familievete tussen twee rivaliserende neven het in duisternis storten. Hier stroomt bloed niet dikker dan water; ga jij het bevel voeren over hun laatste Grote Koning, of schaar jij je achter een usurpator die denkt dat hij de avatar van een god is?

Een groot imperium herbouwen of afbreken:

Suppiluliuma, de verdediger, was de laatste grote koning van het Hettitische rijk. Hij heeft maar één doel en dat is Hatti herbouwen en verdedigen tegen opstandelingen, zowel binnen als buiten de grenzen. Als zodanig is hij een zeer defensief karakter en voert hij het bevel over legioenen zware en middelzware gepantserde eenheden, waaronder krachtige strijdwagens. Wat zijn legers aan behendigheid missen, maken ze ruimschoots goed met brute kracht.

Kurunta, de usurpator, wil wat zijn neef het meest waardeert: de troon van Hatti. Hij is van plan in macht te groeien, het Hettitische rijk voor zich te nemen en ellende toe te brengen aan degenen die zich tegen hem zouden durven verzetten. Ongebonden door zijn geweten en in de overtuiging dat oorlogvoering zonder regels bestaat, probeert hij elke gegeven kans te benutten, door sabotage en uitvluchten uit te voeren om zwakte buiten de strijd uit te buiten. Sluit je aan bij zijn nieuwe koninkrijk of word opgeofferd in zijn glorie.

Een muur van nachtelijke, ondoordringbare kracht

Als de Egyptenaren het chirurgische mes van de oorlogvoering in de Bronstijd waren, dan zijn de Hettieten de muur van vrijwel ondoordringbaar ijzer. Als zodanig worden ze normaal gesproken veel zwaardere eenheden ingezet dan hun Egyptische en Kanaänitische tegenhangers, en zijn ze gespecialiseerd in gevechten in de zware regenval, onweersbuien en mist van Anatolië. Hun twee belangrijkste vechteigenschappen zijn Mistwalker, waarmee eenheden ongezien door mist kunnen reizen, en Storm Warrior, waarmee eenheden minder straffen krijgen als ze vechten in regen of onweer.

Pre-order nu om dit weekend te spelen

Door nu te pre-orderen kunnen spelers toegang krijgen tot een schat aan early adopter-bonussen van PHARAOH, waaronder de mogelijkheid om deel te nemen aan een Early Access Weekend, het Avatar of the Gods Cosmetic Pack en het Heart of the Shardana Cosmetic pack.

Met het Early Access Weekend kunnen spelers zich van vrijdag 29 september (14:00 CEST) tot maandag 2 oktober (14:00 CEST) begeven in de adembenemende wereld van het oude Egypte op Steam. De prestigieuze Ramses en de barbaarse Irsu staan ​​tot je beschikking terwijl je oorlog voert in 60 beurten aan strategische campagnegameplay met onbeperkte herhalingen beschikbaar binnen het tijdsbestek.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d