Home Gaming Need for Speed komt in de herfst van 2015 met een underground vibe

Need for Speed komt in de herfst van 2015 met een underground vibe

by Mark van Truijen

Ghost Games™, een studio van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA), heeft vandaag de terugkeer aangekondigd van Need for Speed™ in een volledige reboot van deze legendarische franchise.  Het spel speelt in op de wensen van de fans en datgene waar Need for Speed voor staat: talloze aanpassingsmogelijkheden, een authentieke urban autocultuur, een nachtelijke open wereld en een realistisch en meeslepend verhaal.

 

“Need for Speed is een van de meest iconische namen in de gamewereld, en met deze reboot herstellen we het spel in ere”, aldus Marcus Nilsson, Executive Producer bij Ghost Games. “We borduren voort op 20 jaar geschiedenis en nemen een jaar de tijd om dit spel uit te brengen: het spel dat we altijd al hebben willen maken. We luisteren naar de fans en leveren een product af dat tot de verbeelding zal spreken en de passie voor auto’s en snelheid zal aanwakkeren.”

 

Need for Speed wordt ondersteund door EA’s eigen autocommunity Speedhunters (www.speedhunters.com) en laat je opgaan in een authentieke autocultuur met trends uit het verleden, het heden en de toekomst. Deze samenwerking, waarbij Speedhunters het onderzoek en de ontwikkeling van hetspel voor zijn rekening neemt, zorgt voor een detailniveau en authenticiteit die spelers meevoert naar een enerverende wereld: een wereld die schreeuwt om verkenning, zoals je die alleen in Need for Speed kunt vinden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: