Home Gaming Need for Speed en Unravel vanaf vandaag beschikbaar in de Origin Access Vault!

Need for Speed en Unravel vanaf vandaag beschikbaar in de Origin Access Vault!

by Mark van Truijen

Origin Access*-leden genieten al van meer dan 25 PC-games in The Vault, kunnen nieuwe EA-games als eerste proberen met Play First-proefversies, én krijgen 10% korting op Origin™. Vanaf vandaag en gedurende de komende maanden kunnen Origin Access-leden uitkijken naar nieuwe games van EA en andere ontwikkelaars — en dat alles voor maar €3,99 per maand.

  • Vanaf vandaag kunnen Origin Access-leden onbeperkt Need for Speed™ en Unravel™ spelen, want beide EA-titels verschijnen vandaag in The Vault.
    • Leden kunnen hun rides naar hartenlust tunen en tweaken voordat ze de straten van Ventura Bay op gaan in Need for Speed.
    • Ga met Yarny op avontuur in deze physics-gebaseerde puzzelplatformer. Maak slim gebruik van je garen en reis door 12 unieke levels om Yarny te helpen een verbroken relatie te herstellen.
  • Op 30 augustus komt Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 naar de Origin Access Vault. Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 zet de bloemetjes buiten om de leukste, gekste, meest over-the-top shooter ooit te zijn. Spelers kunnen als de planten in de aanval gaan in gloednieuwe speltypen, waaronder de Herbal Assault-modus voor 24 spelers, of de zombies verenigen om zich te verdedigen tegen de planten in de co-opmodus voor 4 spelers: Graveyard Ops. Alle hilarische actie vindt plaats op 12 kakelverse maps die barsten van leven en humor, van de Great White North tot Moon Base Z.
  • Op 22 september mogen Origin Access-leden als een van de eersten EA SPORTS FIFA 17 proberen met een Play First-proefversie. FIFA 17, aangedreven door Frostbite™**, een van de meest toonaangevende game-engines in de industrie, biedt authentieke levensechte actie, neemt spelers mee naar nieuwe voetbalwerelden en laat fans kennismaken met personages boordevol karakter en emotie.
  • Binnenkort worden ook niet te missen games van EA en andere ontwikkelaars toegevoegd aan de Origin Access Vault, waaronder Crysis1, Crysis2, Crysis 3, Mini Metro, Plants vs. Zombies™, Jade Empire™ en SimCity2000. Houd de Origin Insider-kanalen op Facebook en Twitter in de gaten voor meer informatie over wanneer deze games beschikbaar zijn.
  • In het najaar kunnen leden ook als eerste het begin van totale oorlog ervaren met de Battlefield 1 Play First-proefversie, die uitkomt op 13 oktober. Intussen kun je je vaardigheden aanscherpen met Battlefield 4 Premium Edition en Battlefield Hardline Ultimate Edition, momenteel beschikbaar in The Vault.

Voor meer informatie over Origin Access, waaronder de volledige lijst met Vault-titels en beschikbare Play First-proefversies, ga je naarhttps://www.origin.com/nl-nl/store/origin-access.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x