Home Gaming nDreams toont Synapse release datum en legendarische voice-actors

nDreams toont Synapse release datum en legendarische voice-actors

by Pim, Sel

nDreams is verheugd om de illustere stemacteurs bekend te maken die te zien zullen zijn in de langverwachte VR-actieshooter Synapse. nDreams is ook blij te bevestigen dat het spel exclusief wordt gelanceerd op PlayStation VR2 op 4 juli.

In een nieuwe trailer die vandaag is onthuld, krijgen spelers een nieuwe blik op de gameplay met dubbele wapens, samen met een eerste glimp van het intrigerende verhaal van het spel, waarin ze zich in de verwrongen geest van een schurk bevinden tijdens een missie met grote risico’s om een catastrofale aanval te voorkomen.

David Hayter (stem van Snake uit Metal Gear Solid en geprezen scenarioschrijver van X-Men en Watchmen) speelt kolonel Peter Conrad, ooit een gerespecteerde leider van zwarte operaties die nu een beruchte vijand van de staat is geworden. Zijn steeds meer gestoorde denkwijze heeft ertoe geleid dat hij dreigt Armageddon los te laten. Hayter werkt opnieuw samen met nDreams, nadat hij Generaal Zhurov had ingesproken in het bekroonde Phantom: Covert Ops uit 2020 van de studio.

Jennifer Hale (bekend van haar stemacteerwerk als Commander Shepherd in Mass Effect en Rivet in Ratchet & Clank: Rift Apart) speelt Handler Clara Sorensen, een directeur van het ultrageheime Bureau V. Sorensen is de enige verbinding van de speler met de buitenwereld vanuit het bewustzijn van de kolonel en fungeert als gids door zijn verwrongen onderbewustzijn. Hale herenigt zich met haar medespeler Hayter, nadat ze de rol van Naomi Hunter naast hem speelde in Metal Gear Solid.

“Toen nDreams me voor het eerst benaderde om de rol van kolonel Conrad te spelen, was ik meteen geïntrigeerd”, aldus David Hayter. “Ik was onder de indruk van de complexiteit van zijn personage, de unieke aard van de gameplay en ik heb ontzettend veel plezier gehad met het tot leven brengen van Conrad. Het is fantastisch om opnieuw met het team van nDreams te werken en natuurlijk om het voorrecht te hebben om de legendarische Jennifer Hale tegen te komen.”

“Het werken aan Synapse was een geweldige ervaring”, aldus Jennifer Hale. “Het team van nDreams heeft geweldig werk geleverd met het spel en het is enorm bevredigend om te weten dat ik Synapse-spelers help om David uit te schakelen.”

In Synapse neemt de speler de rol aan van een hoogopgeleide agent die de taak heeft om in de geest van de kolonel door te dringen en cruciale informatie te extraheren om zijn plannen voor massavernietiging te dwarsbomen. Het spel is ontworpen om optimaal gebruik te maken van de next-generation functies van PlayStation VR2, met verbeterde eye-tracking, met beweging bestuurde telekinese en actievolle vuurgevechten die spelers kunnen voelen via de haptische feedback en adaptieve triggers van de Sense-controllers van PlayStation VR2.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: