Home Gaming NCSOFT kondigt Closed Beta Data aan voor Blade & Soul

NCSOFT kondigt Closed Beta Data aan voor Blade & Soul

by Mark van Truijen

NCSOFT® kondigt vandaag aan dat de closed beta op 30 oktober van start gaat voor de langverwachte op Wuxia geïnspireerde MMO Blade & Soul. Er komen minimaal vijf beta weekenden die in totaal ruim 20 dagen duren en spelers de kans geven de gameplay en prestatie te testen voorafgaand aan de officiële release van de game in het eerste kwartaal van 2016. Het huidige 2015 beta schema is hier te vinden.

“We kijken er naar uit om Blade & Soul over te dragen naar de spelers met onze geplande betas”, aldus Nicolas Coutant, producer bij NCSOFT West. “Spelers zullen zoveel plezier met de game gaan beleven en we willen de allerbeste gaming ervaring bieden en kunnen dan ook niet wachten op de feedback van de spelers die we zullen implementeren in het laatste ontwikkelstadium, voorafgaand aan de lancering deze winter”.

Alle spelers die de Founder’s Packs hebben gekocht, krijgen toegang tot alle beta weekenden. Andere spelers kunnen zich inschrijven op de Blade & Soul website voor een kans om toegang te krijgen. Closed beta is beschikbaar in alle talen, te beginnen met Engels op 30 oktober en Frans en Duits vanaf 24 november.

Bezoek voor meer informatie over Blade & Soul www.bladeandsoul.com. Schakel vandaag ook in om 19:00 uur voor een livestream met meer informatie over wat je kunt verwachten in de closed beta: www.twitch.tv/bladeandsoul.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x