Home Gaming NBA Live 16 vandaag uit op Xbox One en PS4

NBA Live 16 vandaag uit op Xbox One en PS4

by Sven

Vandaag heeft Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) ANB LIVE 16 uitgebracht op de Xbox One, het alles-in-één game and entertainment systeem van Microsoft, en het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem. Centraal in NBA LIVE 16 staan de gloednieuwe LIVE Pro-Am-modus en het nieuwe LIVE Motion-fysicasysteem. Spelers kunnen zowel op als buiten het veld laten zien wie ze zijn met nieuwe spelmechanismen, nieuwe uitrustingen en kicks, plus nieuwe spelmodi.

LIVE Pro-Am biedt spelers de kans om samen te werken via de online teamplay-modus LIVE Run en de nieuwe coöperatieve Summer Circuit-modus. In LIVE Run kunnen maximaal 10 spelers meedoen aan online wedstrijden tot 21 punten op iconische velden, zoals Rucker Park, Venice Beach, Terminal 23 en nog veel meer. In Summer Circuit kunnen maximaal vijf spelers door Noord-Amerika reizen om sterrenteams uit te dagen en de echte koningen van het veld te worden. Mensen die de NBA LIVE 16-demo op de Xbox One of PS4 hebben gespeeld, kunnen de gemaakte spelersvorderingen en vrijgespeelde uitrustingen meenemen naar het volledige spel om een voorsprong te nemen op de concurrentie.

Spelers kunnen de perfecte uitrusting vinden om te laten zien wie ze zijn met honderden shirts, schoenen, sneakers, en nog veel meer, allemaal van topmerken. Spelers kunnen ook zichzelf naar het spel overbrengen via de officiële NBA LIVE 16 Companion App (verkrijgbaar via de App Store en Google Play) met GameFaceHD. Via deze exclusieve mobiele scantechnologie kunnen fans snel en eenvoudig hun gezicht scannen en uploaden naar hun in-game personage.

Zelfgemaakte personages kunnen ook worden gebruikt in de Rising Star-carrièremodus (alle voortgang in modi wordt bewaard), en ambitieuze GM’s kunnen proberen om een NBA-franchise in Dynasty-modus te runnen. Spelers die op zoek zijn naar een onverslaanbaar team met zowel moderne sterren als oude legenden kunnen zich storten op LIVE Ultimate Team, en mensen die de geschiedenis opnieuw willen schrijven of beleven kunnen LIVE Rewind en Big Moments bekijken. Nieuwkomers of spelers die hun basisvaardigheden willen opbouwen, kunnen zich storten op Learn LIVE, met meerdere opties voor drills en oefensessies.

Fans worden in NBA LIVE 16 ook getrakteerd op verbeterde gameplay dankzij het nieuwe LIVE Motion-fysicasysteem. Spelers bewegen met een doel en reageren slim om vrij te komen met cuts en off-ballscreens. Daarnaast maken nieuwe mechanismen, zoals touch passing en dribble hand-offs, het makkelijker dan ooit om de aanval te orkestreren en mooi spel neer te zetten. Ten slotte geven nieuwe schotmechanismen, de schotmeter en feedback spelers direct info, zodat ze precies weten wanneer ze de bal los moeten laten. Dankzij de variatie aan modi, opties en gameplay-upgrades heeft NBA LIVE 16 voor iedereen wat wils.

NBA LIVE 16 wordt ontwikkeld in Orlando, Florida door EA Tiburon en is nu verkrijgbaar voor de Xbox One en de PlayStation®4.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: