Home Gadgets NBA® 2K17 introduceert Fitbit-integratie

NBA® 2K17 introduceert Fitbit-integratie

by Mark van Truijen

2K heeft gisteren bekendgemaakt dat NBA® 2K17, het nieuwste deel in de meest verkochte en hoogst geprezen NBA-simulatiereeks*, de handen ineen heeft geslagen met Fitbit (NYSE:FIT), de marktleider op het gebied van connected fitness, om actieve gamers te belonen in de game. Gamers van over de hele wereld die op één dag 10.000 stappen zetten met hun Fitbit-apparaat, ontvangen door middel van deze unieke integratie een tijdelijke boost voor de eigenschappen van hun MyPLAYER in NBA 2K17, waardoor hun MyPLAYER nog beter zal presteren op het veld.

“Elke atleet zal je vertellen dat een gezonde levensstijl een belangrijk onderdeel is voor succes. Door gamers te belonen voor gezonde gewoontes, kunnen we ze hopelijk aansporen om hun doelen te bereiken, zowel in het leven als in de game,” aldus Alfie Brody, VP of Marketing voor NBA 2K. “Ons merk staat erom bekend dat het de grenzen van games verlegt, en we zijn blij dat we deze traditie kunnen voortzetten met deze Fitbit-integratie.”

“Het is mooi om te zien dat Fitbit en 2K samenwerken om gamers op unieke wijze te belonen,” aldus Harrison Barnes, Fitbit-ambassadeur en professioneel basketbalspeler voor de Dallas Mavericks. “Het geeft me extra motivatie om mijn dagelijkste stappendoel te halen. Ik word er niet alleen fysiek beter van, ik krijg ook een voorsprong in NBA 2K17. Nu moeten mijn vrienden en familie nog beter hun best doen als ze het tegen mij willen opnemen.”

Vanaf 25 november 2016 kunnen spelers hun MyPLAYER eenvoudig boosten met de nieuwe NBA 2K17-feature door actief te blijven in het echte leven. Als spelers hun Fitbit-tracker koppelen aan NBA 2K17 voor Xbox One en PlayStation®4, kunnen ze aan hun stappendoel van 10.000 stappen per dag gaan werken om boosts te krijgen in de game. Als gebruikers het doel eenmaal hebben bereikt, vraagt de game of ze een boost van +5 aan de eigenschappen van hun MyPLAYER willen geven in categorieën als behendigheid, layups en dunks, en meer. Hierdoor worden hun prestaties aanzienlijk verbeterd voor de volgende vijf wedstrijden die op die dag worden gespeeld.

“Als iemand die voorheen in de gamesindustrie heeft gewerkt, ben ik verheugd om deel uit te maken van deze nooit eerder vertoonde integratie tussen wearable en consolegame, zodat gamers van alle leeftijden gemotiveerd raken om actiever te worden door ze beloningen te geven in de game voor hun activiteiten in het echte leven,” aldus Tim Rosa, Senior Vice President of Global Marketing bij Fitbit. “Deze samenwerking is een teken van de innovatie waar onze beide merken al jaren om bekendstaan. Volgens ons zijn er nog veel meer mogelijkheden, en we werken aan nieuwe manieren om onze community geboeid te houden en hen te motiveren om gezonder en fitter te worden.”

Dankzij deze integratie staat 2K nu op de groeiende lijst van merken die deel uitmaken van het Works with Fitbit-programma, waarbij ontwikkelaars, merken en gebruikers het Fitbit-platform naadloos kunnen koppelen aan populaire gezondheids- en wellness-apps, -diensten en -hardwareproducten, en nu ook games en interactief entertainment, zodat het voor consumenten makkelijker wordt om hun wellnessdoelen te behalen.

NBA 2K17 is nu zowel digitaal als op disk verkrijgbaar voor E 59,99 voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation®4 en PlayStation®3 computerentertainmentsystemen, en Windows PC-platformen. De integratie tussen NBA 2K17 en Fitbit wordt op 25 november wereldwijd geactiveerd, net op tijd voor de kerstinkopen.

NBA 2K17, ontwikkeld door Visual Concepts, heeft de leeftijdsclassificatie PEGI 3.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: