Home Gaming Nauticrawl: 20.000 Atmospheres nu verkrijgbaar op Steam

Nauticrawl: 20.000 Atmospheres nu verkrijgbaar op Steam

by Jos Vis

Ontwikkelaar Andrea Interguglielmi en uitgever Armour Games Studios zijn verheugd om aan te kondigen dat hun enigmatisch avontuur, Nauticrawl: 20.000 Atmospheres, nu beschikbaar is om te kopen op Steam.

In een poging om te ontsnappen aan de angstaanjagende schildwachten op een verre planeet, moeten spelers leren hoe ze een Nauticrawl moeten besturen – een gigantisch metalen voertuig, alleen ontworpen voor gebruik door de heersende elites. Met knoppen, hendels en displays in overvloed, zal het doorzettingsvermogen, experimenten en heel veel vindingrijkheid nodig hebben om van deze ellendige rots te komen.

In wat alleen kan worden omschreven als genre-busting, drijft deze doordachte ervaring spelers in een sciencefictionwereld van mysterie, intrige en overleven. Falen is een wezenlijk onderdeel van deze reis, waarbij elke opeenvolgende dood leidt tot een beter begrip van dit vreemde vat terwijl je steeds dichter bij de redding komt.

Nauticrawl-maker Andrea Interguglielmi zei: “Nauticrawl was mijn speelplaats als een kind, piloot verzonnen onderzeeërs en enorme robots. Het is een mix van mijn tiener-gamingjaren, doorgebracht in ruimtegevechtssimulators en tekstavonturen. De uitkomst is een ervaring die rechtuit spreekt tot onze nieuwsgierigheid, onze wens om alle hendels te trekken en werelden te verkennen die niet kunnen worden gezien, alleen kunnen worden voorgesteld.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: