Home Gaming National Women’s Soccer League nu beschikbaar in EA SPORTS FIFA 23

National Women’s Soccer League nu beschikbaar in EA SPORTS FIFA 23

by Mark van Truijen

De 12 teams en speelsters uit de Amerikaanse NWSL zijn nu beschikbaar in EA SPORT FIFA 23. Fans kunnen met deze toevoegingen aan de slag Kick Off, Tournament Mode, Head to Head season / Co-op Seasons en Online Friendlies. In de game zullen ook vier NWSL-stadions beschikbaar zijn, samen met authentieke tenues, starheads, trofeeën en celebrations.

Vorige week kondigde EA SPORTS partnerships aan met de NWSL en NWSLPA, waarmee de voortdurende inzet om het vrouwenvoetbal te promoten en op authentieke wijze te vertegenwoordigen wordt voortgezet. Deze nieuwe integratie biedt content voor sport- en gamefans die graag meer met hun favoriete spelers en clubs willen doen buiten de wedstrijddagen om.

Het NWSL-seizoen 2023 gaat aanstaande zaterdag (25 maart) van start en dit zal de 11e editie zijn. Tijdens het openingsweekend komen alle 12 de teams in actie. Zowel het reguliere seizoen als de 2023 UKG NWSL Challenge Cup zullen te zien zijn op de platforms van CBS Sports, waaronder The CBS Television Network, CBS Sports Network en Paramount+.

FIFA 23 is ontwikkeld door EA Vancouver en EA Roemenië en is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, PS4 en Xbox One. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: