Home Gaming Nacon Revolution Pro Controller 3 voor PlayStation 4 is nu verkrijgbaar

Nacon Revolution Pro Controller 3 voor PlayStation 4 is nu verkrijgbaar

by Jos Vis

NACON, een van de grootste ontwerpers en distributeurs van gaming-accessoires, kondigt met plezier aan dat de REVOLUTION Pro Controller 3, de nieuwe standaard voor bedrade controllers die zijn ontworpen voor competitief gamen op PlayStation 4 (PS4), nu verkrijgbaar is. De REVOLUTION Pro Controller 3 heeft een officiële licentie van Sony Interactive Entertainment (SIE)  voor exclusieve verkoop in Europa, Zuid-Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland, het Midden-Oosten en India.

De REVOLUTION Pro Controller 3 is een bedrade controller die speciaal is ontworpen voor competitieve gamers die zowel prestaties als comfort verlangen. Zij kunnen genieten van de kenmerkende ergonomie van de REVOLUTION-serie: asymmetrische analoge sticks, bredere actieknoppen en triggers, en twee gewichtscompartimenten voor een aanpasbare ervaring. Dankzij de bijgeleverde pc-software* kunnen spelers op maat gemaakte gameprofielen aanmaken, inclusief volledige button mapping, gevoeligheid van sticks en triggers, vibratiemotors en nog veel meer. NACON heeft hiermee een nieuwe standaard gezet voor bedrade controllers die zijn ontworpen voor competitief gamen op PS4.De controller is ook volledig compatibel met pc-games.**

NPR32

Met de REVOLUTION Pro Controller 3, heeft NACON zijn reeks controllers met officiële PS4-licentie verder uitgebreid tot een assortiment met de grootste variatie voor Sony’s best-selling console. Compact Controller, Asymmetric Wireless Controller, Revolution Pro Controller 3 of Revolution Unlimited Pro Controller: er is voor elke unieke speelstijl een NACON-controller.

NACONs REVOLUTION Pro Controller 3 heeft een officiële licentie van Sony Interactive Entertainment en ligt nu in de winkels in Europa, Zuid-Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland, het Midden-Oosten en India voor een verkoopadviesprijs van 109,99 euro***.

* Windows® 7/8/1O PC of macOS X (El Capitan), macOS 10.12 (Sierra) macOS 10.13 (High Sierra), mac OS10.14 (Mojave) en internetverbinding vereist, registratie vereist om de software te downloaden.

** PC Advanced-mode niet getest of goedgekeurd door Sony Interactive Entertainment.

*** Prijzen zijn vrij te bepalen door deelnemende retailers en kunnen per locatie verschillen.

Volg NACON op social media:

FB
TW
YT

/NaconGaming                      @NaconGaming                 Nacon International

Officiële website: http://www.nacongaming.com

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: