Home Gaming NACON presenteert streams van Blood Bowl 3 en Roguebook

NACON presenteert streams van Blood Bowl 3 en Roguebook

by Jos Vis

Tijdens het Steam Digital Tabletop Fest 2021, dat plaatsvindt van 21-25 oktober, legt NACON zijn kaarten op tafel met exclusieve livestreams van Roguebook en Blood Bowl 3.

De livestream van Blood Bowl 3 wordt uitgezonden op vrijdag 22 oktober om 15.00 uur, met als gastheren twee leden van de ontwikkelstudio Cyanide: projectleider Gautier Bresard en QA-leider Victor Wathier. Ze zullen praten over het ontstaan van Blood Bowl 3, de laatste beta en de verbeteringen die zijn doorgevoerd op basis van de feedback van fans.

Tijdens de livestream van Roguebook zal het Abrakam Entertainment-team de nieuwste updates voor deze roguelike deckbuilder bespreken, en het hebben over de toekomst van de game. Daarnaast wordt er gesproken over de kaartontwerpwedstrijd, waarvan de winnaar werd beloond met een legendarische Magic: The Gathering™-kaart met een waarde van $ 20.000: de Black Lotus. Deze livestream wordt uitgezonden op 25 oktober om 01.00 uur.

Blood Bowl 3 wordt grappiger, bloederiger en heftiger dan ooit, en zal daarmee zeker in de smaak vallen bij zowel de fans van het universum als liefhebbers van strategy-games. De voltooide versie krijgt 12 teams met elk hun eigen veld en cheerleaders, de Campaign- en Multiplayer-modes, en meer aanpassingsopties dan in alle eerder verschenen Blood Bowl-games.

Roguebook is ontwikkeld door Abrakam Entertainment en mede ontworpen door Richard Garfield, de maker van Magic: The Gathering™. In de betoverende wereld van Faeria kunnen spelers 2 van de 4 beschikbare helden kiezen om met hun eigen team de legendes en turn-based gevechten van het Roguebook te trotseren.

Roguebook is nu verkrijgbaar op Steam
De game komt later ook naar PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

Blood Bowl 3 verschijnt in vroegtijdige toegang op pc. De volledige game verschijnt later voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Steam en Nintendo Switch.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: