Home Gadgets NACON onthult de Revolution Unlimited Pro Controller voor PS4

NACON onthult de Revolution Unlimited Pro Controller voor PS4

by Pim, Sel

BIGBEN INTERACTIVE, ontwikkelaar en distributeur van game-accessoires, maakt met trots bekend dat de nieuwe draadloze REVOLUTION Unlimited Pro Controller begin 2019 verkrijgbaar is voor PlayStation®4 (PS4™) onder het NACON-merk. De controller is ontwikkeld onder licentie van Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) Ltd.

Volgend op het succes van de Revolution Pro Controller en Revolution Pro Controller 2samen goed voor wereldwijd 600.000 verkochte exemplaren, zet NACON een stap vooruit in de ontwikkeling van accessoires die uitblinken in prestaties en comfort door het introduceren van de eerste PS4™-controller met draadloze verbinding en next level-verbeteringen.

De REVOLUTION Unlimited Pro Controller voor PS4 ™ is draadloos, maar kan ook met draad worden gebruikt.  De controller is voorzien van een headset-ingang voor audio en communicatie en aan de onderkant van een bedieningspaneel voor directe bediening van de headsetgameprofielen en verbindingsinstellingen.

”Met grote trots lanceren we deze gelicenseerde PS4™-controller die door ons NACON-team gemaakt is op basis van feedback van de community over onder andere ergonomie en aanpasbaarheid” zegt Alain Falc, oprichter en CEO van BIGBEN INTERACTIVE. “Na meer dan een jaar ontwikkeltijd zit deze verbeterde versie van onze bestseller vol met nieuwe functionaliteiten die we met veel plezier onthullen aan de meest competitieve gamers.”

De NACON REVOLUTION Unlimited Pro Controller, met officiële licentie van Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) Ltd voor PS4™, is verkrijgbaar in het eerste kwartaal van 2019. Meer informatie wordt binnenkort onthuld.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: