Home Gaming NACON breidt reeks simulatie-games uit met Garden Life

NACON breidt reeks simulatie-games uit met Garden Life

by Jos Vis

NACON en stillalive studios onthullen met plezier de ontwikkeling van Garden Life, een sandbox-game waarin spelers hun eigen tuin kunnen maken. In een wonderschone omgeving kunnen spelers naar hartenlust gewassen planten en verzorgen om hun eigen vredige oase te scheppen.

Plant en verzorg de tuin van je dromen in deze unieke ervaring die je aanmoedigt je creativiteit helemaal de vrije loop te laten.

Deze hartverwarmende en ontspannende game laat spelers genieten van een charmante stijl en in de realiteit gewortelde gameplay. Kweek je favoriete echte bloemen, struiken, fruit en groentes om je eigen tuin tot leven te wekken. Dankzij procedurele generatie en geavanceerde groeisimulatie, zien geen twee planten er hetzelfde uit – net als in het echt. Houd je tuin vrolijk en bloeiend bij wisselende weersomstandigheden, geef je planten de zorg die ze nodig hebben, ontmoet leuke personages uit je tuingemeenschap en ontdek vele verrassingen!

Gaming en tuinieren: door deze twee hobby’s te combineren hebben we een even ontspannende als meeslepende ervaring gemaakt, iets waar we altijd al van droomden. Met Garden Life wilden we onze passie voor tuinieren graag delen en spelers de kans bieden om de tuin te maken die past bij hun visie en verlangens, met een unieke artstijl die bewondering afdwingt voor de schoonheid van de natuur,” aldus Kay Luthor, winnaar van de United Kingdom’s Chelsea Young Florist of the Year (2016) en producer van Garden Life bij stillalive studios.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: