Home Featured NACON aanwezig met eigen stand op Dreamhack Rotterdam 2019

NACON aanwezig met eigen stand op Dreamhack Rotterdam 2019

by Mark van Truijen

NACON, ontwikkelaar van gaming accessoires, staat met een eigen stand op Dreamhack Rotterdam 2019. Dreamhack is dit jaar onderdeel van de Rotterdam Games Week en vindt plaats van 18 tot en met 20 oktober in Ahoy Rotterdam. Het is de eerste keer dat ’s werelds grootste digitale festival gehouden wordt in Nederland. Dit is de perfecte kans voor gamers om de nieuwste REVOLUTION Pro Controller 3 te proberen, samen met de andere gaming accessoires die NACON op de markt brengt voor console en pc.

NACON STAND VAN 72 
Tijdens de Rotterdam Games Week wordt een grote internationale community van gamers, streamers en esporters verwacht in Ahoy Rotterdam. Bezoekers krijgen bij de NACON-stand de mogelijkheid om verschillende accessoires voor pc en PlayStation 4 te proberen, zoals de Revolution Unlimited Pro Controller, de Daija Arcade Stick en de Asymmetric Wireless Controller.

NIEUWE REVOLUTION PRO CONTROLLER 3
NACON biedt bezoekers daarnaast de gelegenheid om de nieuwe REVOLUTION Pro Controller 3 te testen, die midden oktober verkrijgbaar is. Een unieke kans dus voor bezoekers om de REVOLUTION Pro Controller 3 als eerste te proberen!Net als NACONs andere gelicenseerde accessoires voor de PlayStation 4™, biedt de REVOLUTION Pro Controller 3 een reeks functies en aanpassingsmogelijkheden waardoor competitieve gamers optimaal presteren.

VERSCHILLENDE COMPETITIES MET PRIJZEN EN NACON AMBASSADEURS
Op de NACON-stand worden ook verschillende competities voor de bezoekers georganiseerd. Tijdens de competities krijgen bezoekers de mogelijkheid om hun skills te tonen en misschien wel met een mooie prijs naar huis te gaan, zoals een Wired Compact Controller, Asymmetric Wireless Controller, Revolution Unlimited Pro Controller en exclusieve NACON-merchandise, zoals een cap, zonnebril en meer!

Op de stand zullen ook NACON-ambassadeurs aanwezig zijn, zoals YouTuber, TheDutchTerms en Twitch-streamers Achterklap en NandoNVO.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: