Home Gaming Mysteries of Summer-evenement keert terug naar Black Desert Online

Mysteries of Summer-evenement keert terug naar Black Desert Online

by Jos Vis

Vandaag hebben Pearl Abyss en Kakao Games aangekondigd dat na het succes van de editie van vorig jaar, het populaire Mysteries of Summer-evenement terugkeert naar Black Desert Online.

Sinds vorige week konden spelers 8 zoekthema’s met elementaire thema’s volgen om de Mysteries of Summer te ontrafelen.

Spelers kunnen fantastische prijzen winnen als ze een van de eersten zijn die de volledige Mysteries of Summer-uitdaging voltooien. Deze uitdaging is sterk geïnspireerd op de populaire film Ready Player One van Steven Spielberg, waar bewoners van een virtual reality-game op zoek zijn naar paaseieren.

De race om de nieuwe zoektocht te ontrafelen begint wereldwijd voor alle regio’s. Degenen die deze uitdaging willen aangaan, moeten uitkijken voor nuttige tips die beschikbaar zijn op de officiële forums.

Prijzen zijn onder andere het felbegeerde Horse Emblem: Nightmare Arduanatt en 150.000 parels, die worden uitgereikt aan de snelste speler in elke regio die alle negen quest lines voltooit. Verdere tweede prijzen voor de top 10 in elke regio worden beschikbaar gesteld in de vorm van Pearls.

Nadat de hoofdprijswinnaar bekend is, heeft iedereen ten minste tot het reguliere onderhoud van de volgende week om de A Tale of a Fallen Kingdom-questline te voltooien om de speciale roze-gekleurde in-game titel “Soul” te ontvangen.

Ten slotte ontvangen degenen die de missies voor 28 augustus voltooien, Advice of Valks +70 en een Fine Accessory Box II.

Ga naar blackdesertonline.com voor meer informatie over de prijzen, het schema, de algemene voorwaarden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: