Home TVSeries myLum presenteert seizoen 5 van misdaadserie Gomorra

myLum presenteert seizoen 5 van misdaadserie Gomorra

by Mark van Truijen
De Italiaanse misdaadserie Gomorra is niet alleen razend populair in Italië, maar de rechten zijn inmiddels ook verkocht in meer dan 190 landen. De serie is gebaseerd op de gelijknamige besteller van Roberto Saviano – over georganiseerde misdaad in de buitenwijken van Napels. In seizoen 5, tevens het slotseizoen, gaat Salvatore Esposito opnieuw aan de slag als maffiabaas Gennaro ‘Genny’ Savastano en ook Marco D’Amora (Ciro Di Marzio) keert terug. Gomorra seizoen 5 is vanaf 26 november te zien wekelijks te zien met 2 nieuwe afleveringen op myLum en vanaf 20 december op dvd en blu-ray. Lumière heeft het 5e seizoen in Nederland ook aan Netflix en KPN verkocht, waar de serie op 18 december start.  
Synopsis:
De botsing tussen de Levantes en Patrizia liet Napels achter in puin en dwong Genny zijn droom van een normaal leven op te geven en terug te keren naar de actie. Maar met de politie op de hielen, werd Genny een bunker in gedwongen, alleen zonder Azzurra en kleine Pietro. Nu is zijn enige bondgenoot ‘O Maestrale, de mysterieuze misdaadbaas van Ponticelli, een oostelijk district van Napels. Oorlog is op handen, en zijn vijanden zijn woest. Maar Genny staat op het punt een sensationele ontdekking te doen: Ciro Di Marzio leeft, in Letland. En voor Genny zal niets meer hetzelfde zijn.

Release: vanaf 26 november, elke week 2 nieuwe afleveringen op myLum en vanaf 20 december op dvd en blu-ray. Lumière heeft het 5e seizoen in Nederland ook aan Netflix en KPN verkocht, waar de serie op 18 december start.
Taal: Italiaans
Speelduur: 10 x 50 minuten
Kijkwijzer: 16+ jaar

Het slotseizoen is vanaf 26 november wekelijks te zien met 2 nieuwe afleveringen op myLum en 20 december op dvd en blu-ray

Lumière heeft het 5e seizoen in Nederland ook aan Netflix en KPN verkocht, waar de serie op 18 december start.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: