Home Gaming My Hero One Justice nu verkrijgbaar

My Hero One Justice nu verkrijgbaar

by Mark van Truijen

BANDAI NAMCO Entertainment Europe viert de release van MY HERO ONE’S JUSTICE met een nieuwe trailer. De game is nu verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc (digitaal via Steam).

Spelers hebben de mogelijkheid het verhaal van de anime na te spelen in de Story Mode. Het verhaal kent meerdere spannende momenten uit de franchise en blijft trouw aan het origineel. Spelers kunnen ook beide kanten van het verhaal beleven als zowel Hero als Villain in twee aparte modi.

Naast de verhaalmodus is er ook nog de Online Mode waarbij spelers het tegen elkaar kunnen opnemen in de Ranked Mode! Een personage kiezen die bij jouw speelstijl past en de correcte bondgenoot selecteren, is de sleutel tot de overwinning. MY HERO ONE’S JUSTICE kent ook online events waarbij spelers zullen worden beloond.

In Mission Mode worden spelers geconfronteerd met allerlei scenario’s en sterke tegenstanders om te overwinnen. Wie tijdens het vechten aan bepaalde eisen voldoet, wordt beloond met nieuwe accessoires en Hero Coins, de gratis in-game munteenheid. Als laatste is er nog de Arcade Modewaarin spelers het tegen zes personages achter elkaar opnemen en kans maken om speciale items te winnen.

MY HERO ONE’S JUSTICE is nu verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: