Home Gaming My Arcade DIG DUG Pocket Player met drie klassieke spellen nu beschikbaar

My Arcade DIG DUG Pocket Player met drie klassieke spellen nu beschikbaar

by Jos Vis

My Arcade, een toonaangevende fabrikant in gelicentieerde retro gaming-verzamelobjecten, heeft vandaag aangekondigd dat zijn DIG DUG Pocket Player nu beschikbaar is bij Amazon.com, MyArcadeGaming.com en bepaalde retailers. Bovendien zijn pre-orders voor BUBBLE BOBBLE Pocket Player en ROLLING THUNDER Micro Player nu beschikbaar en gepland voor verkoop op 5 augustus 2019.

De officieel gelicentieerde titels – DIG DUG en ROLLING THUNDER van BANDAI NAMCO Entertainment Inc. en BUBBLE BOBBLE van TAITO Corporation – zetten My Arcade’s uitbreiding van zijn verzamelbare retro gaming-spelers voort en bieden meer klassiekers voor fans om op tafel en / of draagbare vorm van te genieten. RAINBOW ISLANDS debuteert in het Westen op de BUBBLE BOBBLE Pocket Player: THE STORY BUBBLE BOBBLE 2, een veelgevraagde klassieker in Japan. Elke Pocket Player heeft een 2,75-inch scherm met achtergrondverlichting, een 3,5 mm koptelefoonaansluiting en luidsprekers aan de voorzijde, waardoor retro-enthousiastelingen de ultieme gameplay-ervaring voor deze iconische games krijgen.

DIG DUG Pocket Player:
– Met 8-bits versies van de razend populaire DIG DUG en het vervolg, DIG DUG II, zullen spelers door ondergrondse tunnels navigeren om monsters te elimineren.
– Deze Pocket Player bevat ook THE TOWER OF DRUAGA met spelers die door doolhoven navigeren om een ​​meisje van een slechte demon te redden.

BUBBLE BOBBLE Pocket-speler:
– De BUBBLE BOBBLE Pocket Player bevat volledig speelbare 8-bit versies van de fan-favoriete BUBBLE BOBBLE en zijn moeilijk te vinden vervolg BUBBLE BOBBLE PART 2 met spelers die door de Grot van Monsters navigeren om vijanden te verslaan.
– Nu kunnen spelers in de Verenigde Staten voor het eerst genieten van RAINBOW ISLANDS: THE STORY OF BUBBLE BOBBLE 2 waar ze naar verschillende landen kunnen reizen en de Rainbow Islands kunnen redden.

ROLLING THUNDER Micro-speler:
– De ROLLING THUNDER microspeler is dezelfde arcade-kast die gamers kennen en leuk vinden, verkleind tot 6,75 inch voor desktopspel.
– De ROLLING THUNDER microspeler beschikt over illustraties geïnspireerd op de originele arcade-kasten, evenals een kleurenscherm van 2,75 inch met volumeregeling en een hoofdtelefoonaansluiting van 3,5 mm.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d