Home Gaming Muzikaal talent van wereldklasse komt samen voor originele soundtrack van Left Alive

Muzikaal talent van wereldklasse komt samen voor originele soundtrack van Left Alive

by Mark van Truijen

 Square Enix Ltd., heeft vandaag een nieuwe LEFT ALIVE®-featurette onthuld over het internationale talent en de creatieve geesten achter de epische orkestrale soundtrack voor deze nieuwe survival action game.

In de video is te zien hoe SQUARE ENIX-componist Hidenori Iwasaki (FRONT MISSION®-serie) gezelschap krijgt van Shinnosuke Miyazawa, de ervaren soundtrackmixer voor tv en films (007SpectreFinding DoryThe Last Guardian)  en arrangeur Jordan Seigel (TrollsAnt-Man and the Wasp) in de wereldberoemde Abbey Road Studios in Londen, waar ze hun inspiratiebronnen en het creatieve proces bespreken achter de LEFT ALIVE-soundtrack. Gebruik makend van hun gezamenlijke ervaring binnen verschillende entertainmentindustrieën, bundelen deze artiesten hun krachten om een emotionele, spannende en energieke soundtrack te maken die nieuwe lagen van spanning, drama en intrige toevoegt aan het verhaal en de gameplay.

Spelers die uitkijken naar LEFT ALIVE kunnen de MECH EDITION pre-orderen, exclusief in de Square Enix Online Store voor € 159,99. De MECH EDITION bevat de ‘Survival Pack’ DLC, een hardcover art book van 80 pagina’s, een exclusieve Steelbook® Case met mech-ontwerpen van Yoji Shinkawa van KOJIMA PRODUCTIONS en Takayuki Yanase en een exclusieve VOLK-action figure, ontworpen door Takayuki Yanase, met verwisselbare accessoires, wapens en handen.

LEFT ALIVE is vanaf 5 maart 2019 beschikbaar voor het PlayStation®4-systeem en STEAM®. Ga voor meer informatie naar:http://www.left-alive.com

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: