Home Gaming Muzieksensatie Akiko Shikata debuteert met drie nieuwe nummers in Touken Ranbu Warriors

Muzieksensatie Akiko Shikata debuteert met drie nieuwe nummers in Touken Ranbu Warriors

by Jos Vis

KOEI TECMO Europe kondigt met trots aan dat de wereldberoemde singer/songwriter Akiko Shikata drie nieuwe nummers bijdraagt ​​aan de Touken Ranbu Warriors-soundtrack, waaronder het openingsthema “Color Barrage”, dat vandaag gesampled kan worden in de opwindende nieuwe trailer van de game. Touken Ranbu Warriors is momenteel in ontwikkeling voor de Nintendo Switch en staat gepland voor een release in heel Europa op 24 mei 2022.

YouTube video

Shikata staat over de hele wereld bekend om haar betoverende muzikale composities, waarbij ze door de jaren heen liedjes heeft bijgedragen aan een breed scala aan anime- en videogames, waaronder de zang van het themalied van het NHK-taiga-drama Haha Moyu, het themalied en het eindthema van de NHK programma Genkai! Choujou Final Darkside Mystery, evenals aanbevolen nummers in games als Ar Tonelico, Surge Concerto en Touken Ranbu -ONLINE-. De gevierde componiste zal drie nieuwe nummers voor Touken Ranbu Warriors opnemen, inclusief het openingsthema, evenals twee eindnummers met haar veelzijdige zang getiteld “Honor” en “Time”.

De nieuwe nummers helpen de magie en het mysterie van Touken Ranbu Warriors over te brengen, waar beroemde zwaarden de vorm aannemen van krijgers genaamd Touken Danshi (zwaardvechters), en deze elite-jagers hebben gezworen de geschiedenis te beschermen tegen een aanval van boosdoeners. Deze geheel nieuwe ervaring belooft de Touken-training van de Touken Ranbu -ONLINE- simulatiegame te combineren met de adembenemende musou-actie van KOEI TECMO’s WARRIORS-serie, en levert onmisbare 1-tegen-1.000-gevechten op.

Fans kunnen een glimp opvangen van de geheel nieuwe actie, inclusief het schadesysteem van de game, in de nieuwe trailer van vandaag. Net als bij Touken Ranbu -ONLINE- raken de Touken Danshi, wanneer een bepaalde hoeveelheid schade of een bepaalde speciale aanval een van de helden raakt, niet alleen gewond, maar verandert hun uiterlijk. Tegelijkertijd, wanneer Touken Danshi gewond is, raakt hun Hissatsu-meter sneller vol, waardoor het mogelijk wordt om hun situatie om te keren en de overhand te krijgen op de vijandelijke aanvaller.

Daarnaast heeft KOEI TECMO Europe ook aangekondigd dat de raadselachtige Omokage, ingesproken door Takuma Terashima, speelbaar zal zijn in Touken Ranbu Warriors. Omokage is een mysterieuze vechter die een otachi (groot zwaard) hanteert. De krijger is kalm en beheerst ondanks zijn fragiele uiterlijk en zal een sleutelfiguur zijn in de verhaallijn naast Mikazuki Munechika en de andere Touken Danshi.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: