Home Gaming Monster Hunter World: Iceborne Trailer Laat Nieuwe Monsters Zien en Meer!

Monster Hunter World: Iceborne Trailer Laat Nieuwe Monsters Zien en Meer!

by Jos Vis

Vandaag heeft Capcom een ​​nieuwe trailer en een bijbehorende video van de update van de ontwikkelaar uitgebracht, die coole nieuwe details onthult voor Monster Hunter World: Iceborne, de langverwachte enorme uitbreiding van de bestverkopende Monster Hunter: World van Capcom. De video’s onthullen meer informatie over terugkerende en nieuwe monsters, inclusief een kijkje op Velkhana, de mysterieuze Elder Dragon die nieuw is in de serie. Bovendien zullen nieuwe opties beschikbaar zijn om spelers te helpen door het hoofdspel van de Wereld te komen en bestaande spelers verder aan te moedigen om andere jagers in de gemeenschap te helpen.

Iceborne zal een veelvoud aan nieuwe monsters en ondersoorten bevatten voor jagers om uit te dagen, en vandaag zijn er nog twee bevestigd voor deelname aan de line-up van de komende massale uitbreiding. De brute Wyvern Brachydios is een terugkerende favoriet en is bij fans bekend om zijn explosieve slijmaanvallen, terwijl Namielle, een mysterieuze geheel nieuwe Elder Dragon, krachtige aanvallen op waterbasis ontketent. Meer details over het nieuwe vlaggenschipmonster Velkhana zijn ook naar voren gekomen. De ijzige adem van deze ouderling Dragon kan bevroren pilaren op het slagveld vormen, die jagers kunnen gebruiken om opwindende kansen voor nieuwe jachtstrategieën te creëren.

Een gratis Guardian Armour-set wordt aan alle jagers, zowel World als Iceborne, aangeboden als onderdeel van een aanstaande titelupdate op 4 september op tijd voor de lancering van de uitbreiding. Deze upgradebare pantserset biedt verhoogde verdediging en vaardigheden die jagers helpen te overleven in de Nieuwe Wereld. Het gepantserde pantser kan vanaf het begin van het World-spel worden uitgerust en is vooral gericht op nieuwere jagers om hen te helpen het hoofdverhaal te doorlopen.

Een andere gameplay-functie die nieuw is in de serie en die voor alle spelers wordt aangeboden, is Hunter Helper, die zich richt op assistentie bij spelers met een lage rang en hoge rang door een extra stimulans voor de gemeenschap te creëren om collega-jagers te helpen. Handige spelers worden beloond met exclusieve in-game hangers en trofeeën voor het helpen van andere jagers in hun eigen rang.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: