Home Gaming Monster Hunter World: Iceborne eindelijk beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One

Monster Hunter World: Iceborne eindelijk beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One

by Jos Vis

Een geheel nieuw Monster Hunter-avontuur begint vandaag! Monster Hunter World: Iceborne, de enorme, langverwachte uitbreiding van Capcom’s Monster Hunter: World, is nu wereldwijd beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. Een pc-release zal volgen in januari 2020.

Monster Hunter World: Iceborne bouwt voort op elk aspect van Monster Hunter: World, met een enorme hoeveelheid nieuwe inhoud, waaronder de grootste regio in de game tot nu toe, een veelheid aan nieuwe monsters en ondersoorten voor jagers om uit te dagen, verschillende nieuwe gameplay-opties, en meer.

De reis van Monster Hunter World: Iceborne begint met een geheel nieuw verhaal dat direct na het hoofdspel van Monster Hunter: World begint. Spelers vliegen weg om de nieuw ontdekte Hoarfrost Reach te verkennen, een met sneeuw bedekte locatie die zich geleidelijk uitbreidt met het verhaal dat draait om de mysterieuze nieuwe Elder Dragon, Velkhana.

De uitbreiding stelt jagers ook in staat om een ​​hogere moeilijkheidsgraad te bereiken, Master Rank genoemd. Dit geavanceerde niveau introduceert een woeste line-up van nieuwe, terugkerende fanfavoriete, variant- en ondersoortenmonsters. Spelers moeten hun deskundige vaardigheden en grondige voorbereiding gebruiken om te slagen tegen de formidabele monsters van elke queeste.

Om jagers in deze uitdagende gevechten te helpen, introduceert Iceborne verschillende nieuwe gameplay-opties. De geheel nieuwe Clutch Claw-monteur breidt de Slinger-tool uit om monsters te grijpen voor meer directe controle en meer strategieën voor gevechten. Updates voor elk van de 14 soorten wapens openen ook mogelijkheden en technieken om te leren. Extra ‘series first’ gameplay-functies bieden ook speler-vriendelijke opties zoals: een evenwichtige moeilijkheidsschaal voor twee spelers, het vermogen om kleine monsters naar kaarten te doorkruisen, en een Hunter Helper-spelerprikkel om ervaren helpers aan te moedigen om spelers uit de lage en hoge rang te helpen .

Hunters moet het hoofdverhaal in Monster Hunter: World via Hunter Rank 16 hebben voltooid om toegang te krijgen tot het nieuwe Iceborne-verhaal en quests. Een gratis Guardian Armour-set is nu beschikbaar voor spelers van World en Iceborne en biedt verhoogde verdediging en vaardigheden die jagers een boost geven door het hoofdverhaal van de wereld.

Net als bij eerdere iteraties bevat Iceborne krachtige gratis ondersteuning na de lancering. De eerste gratis titelupdate is gepland voor oktober 2019, met de terugkerende fan-favoriet Rajang, een hyper-agressief monster dat zelfs nog dodelijker wordt als het boos is. Meer informatie over deze en andere titelupdates zal in de komende maanden worden onthuld.

Voor bestaande eigenaren is de Monster Hunter World: Iceborne-uitbreiding beschikbaar als digitale DLC voor MSRP € 39,99. Een Digital Deluxe-versie met zowel de uitbreiding als een Monster Hunter World: Iceborne Deluxe Kit DLC van cosmetische artikelen is MSRP € 49,99. Voor nieuwkomers is de Monster Hunter World: Iceborne Master Edition met zowel het hoofdspel als de Iceborne-uitbreiding digitaal verkrijgbaar of bij deelnemende retailers voor MSRP € 59,99. Het basisspel Monster Hunter: World is vereist voor Iceborne.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: