Home Gadgets Mobiliteit en flexibiliteit met de nieuwe Professional Office Bluetooth Chat Headsets SONA PRO en SONA by Speedlink

Mobiliteit en flexibiliteit met de nieuwe Professional Office Bluetooth Chat Headsets SONA PRO en SONA by Speedlink

by Jos Vis

Speedlink presenteert de nieuwe Bluetooth-chatheadsets SONA PRO en SONA, de perfecte begeleiders voor lange werkdagen op kantoor of thuis. Ze overtuigen met een krachtige, oplaadbare batterij en een hoog draagcomfort.

Flexibel gebruik: draadloos of bekabeld

Telefoon- en videoconferenties kunnen volledig ongestoord worden gehouden dankzij de moderne noise-cancelling microfoon met ruisonderdrukking en geïntegreerde mute-knop. In de draadloze modus heeft de hoofdtelefoon een bereik van maximaal tien meter, wat zorgt voor voldoende bewegingsvrijheid.

De krachtige accu garandeert tot wel 40 uur gesprekstijd en de SONA PRO kan in het compacte laadstation binnen slechts drie uur weer volledig worden opgeladen. Bovendien kunnen beide headsets tijdens gebruik worden opgeladen via de handige USB-C-poort en de meegeleverde kabel. Het ultralichte ontwerp, de comfortabele hoofdband en de zachte oorschelp garanderen maximaal draagcomfort – ook bij langdurig gebruik.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: