Home GamingAndroid Minecraft Legends Video praat over de visuals de richting van de art en Piglins

Minecraft Legends Video praat over de visuals de richting van de art en Piglins

by Mark van Truijen

Wanneer Minecraft Legends volgende maand wordt uitgebracht, komt de wereld van Minecraft samen met actievolle real-time strategie. In een nieuwe video bespreekt het team van Blackbird Interactive de visuele aspecten en het algehele uiterlijk van het spel en hoe ze dit hebben gecreëerd. Bekijk de video hieronder.

Vergeleken met de inspiratiebron is Minecraft Legends meer verzadigd en bruist het van het leven. Terwijl je door de wereld reist, zie je vogels uit bomen tevoorschijn komen en hoor je de wind waaien. Weersomstandigheden zoals regen hebben ook cinematische effecten op nabijgelegen waterlichamen.

Dieren hebben keyframe-animaties, waardoor ze levendiger aanvoelen. Milieuaspecten zoals bergen gaan ook door tal van processen om er goed uit te zien. De antagonistische Piglins hebben ook een onderscheidende uitstraling, waarbij Blackbird aantekeningen heeft genomen uit de Nether-update van Mojang voor Minecraft en ze meer persoonlijkheid heeft gegeven met verschillende kleuren.

Minecraft Legends wordt op 18 april gelanceerd voor Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5, pc en Nintendo Switch. Het zal ook op de eerste dag beschikbaar zijn via Game Pass.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: