That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PS Vita, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One

Minecraft in Augustus naar de Xbox One, PS4 en Vita

Het is toch gebleken dat de Xbox 360 en PlayStation 3 versies tot de catogorie best seller behoren, het was dus enkel een kwestie van tijd tot Minecraft naar de NextGen generatie getild werd. En de officiële aankondiging is dan ook daar. Minecraft zal in Augustus komen op de Xbox One, PS4 en PS Vita.

Er zijn een paar details naar buiten gebracht over de nieuwe versie. Het belangrijkste, je kan de Xbox One en PS4 versie tegen een gereduceerde prijs aanschaffen als je beschik over de Xbox 360/PS3 versie van de game. En de PS Vita versie zal zelfs gratis zijn voor diegene die hem op de PS3 hebben aangeschaft.

Deze versies zullen beschikken over de laatste updates van de voorgaande versies van het spel, en bijna alle downloadable content is aanwezig. Mojang heeft nog niet laten weten welke packs wel en welke niet beschikbaar zijn. Verwacht wordt dat deze info later deze zomer komt.

En mocht je denken en me save game dan, let dan goed op. Voorgaande save games op de Xbox 360 en de PS 3 werken op hun opvolger, maar de sommige cross-saves zijn niet backwards compatible. Je kan dus wel de stap naar voren maken, maar dan kan je daarna niet meer terug. Cross-platform spelen is niet beschikbaar, maar je kan natuurlijk wel gewoon de online wereld betreden en dit geld ook voor de PS vita versie.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE