Home Gaming Milestone presenteert de Championship-trailer van Monster Energy Supercross 2

Milestone presenteert de Championship-trailer van Monster Energy Supercross 2

by Mark van Truijen

Om de start van het Monster Energy AMA Supercross Championship te vieren, presenteert Milestone een spectaculaire Championship-trailer.

Naast de lancering van de nieuwe gameplay-trailer maakt Milestone bekend dat de digitale versie van de game beschikbaar is als pre-order. Alle spelers die de game pre-orderen, ontvangen als in-game bonus het  Outfit Starting-pakket, inclusief twee officiële, volledige Thor-kostuums met pak, helm, bril en laarzen.

Monster-Energy-2-beauty.PNG

Monster Energy Supercross – The Official Videogame 2 is vanaf 8 februari 2019 wereldwijd beschikbaar voor PlayStation®4, Xbox One, Windows PC®/STEAM en Nintendo Switch™. De game plaatst spelers in de laarzen van een officiële Supercross Champion om het spannende leven van een professionele coureur te leiden in het grootste en spannendste  off-road motorracekampioenschap ter wereld. Deze nieuwe release plaatst spelers in het hart van de game met een vernieuwde carrièremodus, een uitgebreide track editorextra trainingcompounds en verbeterde gameplay.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x