Home Gaming ‘Mijn Vriendin Peppa Pig’ vanaf vandaag verkrijgbaar

‘Mijn Vriendin Peppa Pig’ vanaf vandaag verkrijgbaar

by Jos Vis

Word Peppa Pig’s nieuwste vriend in Outright Games’ ‘Mijn Vriendin Peppa Pig’, nu verkrijgbaar op Nintendo Switch, PlayStation, Xbox, Stadia en pc. Speel als je eigen personage in dit spannende, nieuwe avontuur voor één speler aan de zijde van Peppa Pig zelf, terwijl je deelneemt aan allerlei leuke activiteiten en je eigen, unieke verhaal creëert waarin je Peppa’s wereld verkent.

YouTube video


Fans van de bekende serie kunnen samen met Peppa op stap en andere personages ontmoeten zoals Moeder en Vader Pig, Suzy en Meneer Pomfrieto in dit interactieve avontuur. Dankzij eenvoudige controls, kunnen kleine biggetjes en hun ouders uren speeplezier beleven in deze singleplayer videogame.

“We vonden het spannend de wereld van Peppa Pig naar de fans te brengen in deze gloednieuwe  videogame,” aldus Terry Malham, CEO van Outright Games. “Het was leuk een videogame in samenwerking met Hasbro te ontwikkelen waarin de spelers het hoofdpersonage in hun eigen avontuur worden wanneer ze naast de zijde van Peppa Pig vertoeven. De game is ontwikkeld voor jonge kinderen om samen met hun ouders van te genieten en te ontdekken welke leuke zaken Peppa’s wereld te bieden heeft.” 
 
Peppa Pig werd voor het eerst uitgezonden in 2004 en is sindsdien uitgegroeid tot de koningin van de kleuterschool. Peppa wordt uitgezonden in meer dan 180 landen, de nummer één meest gestreamde voorschoolse tv-show voor kinderen wereldwijd. 
 
Mijn Vriendin Peppa Pig is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch, PlayStation, Xbox, Stadia en pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: