That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Trailer, Xbox One

Middle-earth: Shadow of War nieuwe update nu verkrijgbaar

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag de nieuwe Outlaw Tribe Nemesis Expansion uitgebracht. De rebellerende en opstandige Outlaw tribe bereikt Mordor met zijn eigen unieke wapens, vechtstijl, nieuwe missies, hevige gevechten en een nieuw fort-thema. Allemaal levensecht dankzij het Nemesis-systeem. De downloadbare content (DLC) van de Outlaw Tribe Nemesis Expansion bevat:

•    Outlaw confrontaties – In de nieuwe missies kunnen spelers bevelhebbers van de Outlaw tribe overbluffen. Elke confrontatie vormt een nieuwe uitdaging die overwonnen moet worden.
•    Outlaw oorlogsbendes – Help je bondgenoot en versla jouw ‘nemesis’ in de nieuwe missies waarin bevelhebbers van de Slaughter tribe hun eigen strijdkrachten meebrengen om deel te nemen aan de strijd.
•    Nieuw fort-thema – De Outlaw tribe kan nu het bevel voeren over forten, die kenmerken kunnen bevatten van deze stam, waaronder thematische monumenten, uitkijkposten en de troonzaal van de Overlord.
•    Legendarische wapenrusting – Versla legendarische Orks van de Outlaw tribe en bemachtig een nieuwe legendarische wapenrusting met nog grotere uitdagingen.
•    Zuiveringsacties – Kapiteins van de Outlaw tribe lopen rond Mordor te loeren en plannen dodelijke verrassingsaanvallen om hun land vrij te maken van buitenstaanders. Weer deze aanvallen af om de Orks van de Outlaw tribe te beschermen.

De gratis content-update is vandaag ook verkrijgbaar voor iedereen die in het bezit is van Middle-earth™: Shadow of War™. 

•    Gravewalker moeilijkheid – Een nieuw, hoger moeilijkheidsniveau dat nog uitdagender is dan Nemesis, zonder laatste kansen.
[Houd er rekening mee dat de Gravewalker moeilijkheid voorheen Brute moeilijkheid werd genoemd.]

De Gravewalker moeilijkheid bevat enkele andere, onlangs uitgebrachte gratis content-updates, waaronder Eindeloze belegeringOpstandVerbeterde fotomodus en Online vechtkuilen.

De Middle-earth™: Shadow of War™ Expansion Pass is nu verkrijgbaar voor € 39,99 of als onderdeel van de Shadow of War™ Gold Edition voor €109,99. De Slaughter Tribe Nemesis Expansion (nu verkrijgbaar)Outlaw Tribe Nemesis Expansion (nu verkrijgbaar) en Blade of Galadriel Story Expansion (verkrijgbaar vanaf feb. 2018) zijn ook los verkrijgbaar voor €14,99. De Desolation of Mordor Story Expansion (verkrijgbaar vanaf mei 2018) is los verkrijgbaar voor €19,99. Je kunt de officiële Middle-earth™: Shadow of War™ Expansion Pass-trailer bekijken via de volgende link: https://youtu.be/laXReh7mWGc

Middle-earth™: Shadow of War™
 is nu verkrijgbaar voor de Xbox One-spelsystemen, Windows 10-pc via de Windows 10 Store, Steam, PlayStation® 4 en PlayStation® 4 Pro.

De actie-RPG met een open wereld Middle-earth™: Shadow of War™ speelt zich af tussen de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Rings en is een vervolg op het originele verhaal van Middle-earth™: Shadow of Mordor™. Je komt terecht in een rijkere, persoonlijkere en uitgebreide wereld vol epische helden en schurken, beroemde locaties, originele vijanden, meer persoonlijkheden en een keur aan nieuwe personages met gloednieuwe verhalen.