donderdag , 21 september 2017

Microsofts Spencer laat weten “We Need to Do more”

Sony heeft de overhand in de lente verkoop met de Playstation 4 vs Xbox One. De oorlog is pas net begonnen als we hoofd van Xbox Phill Spencer mogen geloven, hij heeft gezworden dat Microsoft eralles aan zal doen om als eerste aan de finish te verschijnen.

“Definitely in to win,” vertelde Spencer aan een fan op twitter. “We need to do more, that’s 100% of my focus.” Als hoofd van Xbox, Specncer die al meer dan 25 jaar voor Microsoft werkt heeft de leiding over Xbox, Xbox Live en Microsoft Studios

Tot nu toe, is de Xbox er nog niet ingeslaagd de Playstation 4 bij te houden als het op verkopen aankomt. Met een verschil van 2 miljoen in het voordeel van Sony komt Microsoft eind deze week weer met nieuwe cijfers.

Spencer blijft erop hameren dat de core gamer bedienen kritisch is voor het succes van de XBox One, ook blijft hij teasen naar de plannen die Microsoft gaat onthullen op de E3 in Juni. Hij heeft recentelijk zelfs gezegd “bringing more than hype, bringing games” to E3.

E3 2014 loopt van 10 Juni tot 12 Juni, waar Microsoft en Sony hun persconferenties meestal op maandag plannen in die week, en dat is dus 9 Juni. We kijken er nu al naar uit.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Nieuwe trailer voor Ace Combat 7

BANDAI NAMCO Entertainment Europe heeft een nieuwe trailer naar buiten gebracht voor ACE COMBAT® 7: ...