Home Gadgets Microsoft Bing voorspelt EK-uitslagen: Duitsland kampioen, België bij laatste 16

Microsoft Bing voorspelt EK-uitslagen: Duitsland kampioen, België bij laatste 16

by Mark van Truijen

Dit weekend begon het Europees Kampioenschap voetbal in Frankrijk. Ook al zijn we er als Nederland niet bij, als voetbalminnend land kijken we weer massaal naar de spannende eindstrijd. Wie gaat er deze editie vandoor met de beker en hoe vaak wordt er gescoord?

In 2014 voorspelde Bing foutloos de 16 deelnemers aan de knock out-fase. Ook nu wordt het systeem ingezet om te voorspellen hoe dit EK zich gaat voltrekken. We willen geen spelbederver zijn maar mocht je benieuwd zijn, volg dan de linkjes en zie wie er volgens Bing het beste de groeps– en knock out-fase doorstaan. Best handig als je niet weet wat je moet invullen in de voetbalpool op werk of bij je vereniging.

Volgens de voorspellingen van Bing strandden onze zuiderburen tegen Portugal in de 8e finale, onze oosterburen mogen zich na dit EK naast Wereldkampioen ook Europees kampioen noemen.

Daarnaast houdt Bing bij waar het internet voor welk team juicht, voor elke wedstrijd wordt een Heat Map gepubliceerd. Ook leuk; na de wedstrijd volgt een tweede Heat Map die laat zien hoe het sentiment in de loop van de wedstrijd verandert.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x