Home Gaming MGM en Outright Games werken samen aan The Addams Family: Huize Herrie dat vandaag uitkomt op console, Stadia en pc!

MGM en Outright Games werken samen aan The Addams Family: Huize Herrie dat vandaag uitkomt op console, Stadia en pc!

by Pim, Sel

Metro Goldwyn Mayer (MGM), een toonaangevend entertainmentbedrijf, en Outright Games, de toonaangevende wereldwijde uitgever van gezinsvriendelijk interactief entertainment, in samenwerking met ontwikkelstudio PHL Collective, zijn griezelig enthousiast dat zij vandaag de allereerste consolegame voor de CGI-versie van The Addams Family, ‘The Addams Family: Huize Herrie’. De game is gebaseerd op de nieuwe animatiefilms ‘The Addams Family’ en het aankomende vervolg ‘The Addams Family 2’ dat vanaf 6 oktober is te zien in de bioscoop. De game is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox, Stadia en pc.

YouTube video

‘The Addams Family: Huize Herrie’ neemt spelers mee op een griezelig avontuur dat leuk is voor de hele familie! Help Wednesday, Gomez, Morticia en Pugsley het geliefde Addams landhuis te redden in dit huiveringwekkend hilarische 3D-avontuur met gedeeld scherm, tot 4-spelers lokale co-op. Spelers kunnen de verschillende personagevaardigheden uitproberen om door de vier unieke griezelige locaties te navigeren; Gomez’ oude Mazurka Saber is perfect voor snijden en glijden, terwijl Morticia’s modieuze en vriendelijke Spider Sling kan webben schieten, grijpen, slingeren en voorwerpen trekken. Pugsley’s handgemaakte bommen zijn een explosie om op rond te rollen en dingen op te blazen en Wednesday’s huisdier octopus Socrates is klaar om op te blazen en te zweven met een krachtige inktspray. Bereid je voor op een familie spelavond die angstaanjagend spannend wordt!

“Het was een geweldige ervaring om het Addams Family landhuis en ’s werelds griezeligste familie in een gloednieuw 3D-platformavonturenspel te brengen,” zegt Terry Malham, CEO van Outright Games“Met co-op voor 4 spelers en graphics die trouw zijn aan de nieuwe animatiefilmfranchise, is er voor fans van alle leeftijden iets om van te genieten als ze samen de geheimen van de mansion ontdekken.”

The Addams Family: Huize Herrie’ markeert de allereerste keer dat we de CGI-versie van The Addams Family naar de spelconsole brengen, en is een kans voor fans van de vorige en komende CGI-films om ook buiten de films contact te maken met hun favoriete personages,” aldus Robert Marick, Executive Vice President, MGM Global Consumer Products and Experiences. “We zijn benieuwd naar de reacties van fans op de merkrelease van Outright Games.”

De tijdloze aantrekkingskracht van de franchise, die in 1938 begon als stripverhaal, is in de ruim 80 jaar van zijn angstaanjagende populariteit een inspiratiebron geweest voor tv-series, films, strips, speelgoed en verzamelobjecten, waarbij nieuwe en oude fans zich verbonden voelen met de macabere reeks personages die samen de familie van meerdere generaties vormen. In 2019 keerde de familie terug om een hele nieuwe generatie te terroriseren in de tekenfilm ‘The Addams Family’, met een sterrencast en een enorm kassucces, dat wereldwijd meer dan 200 miljoen dollar opleverde. Wednesday en co zullen in oktober terugkeren in de langverwachte animatiefilm ‘The Addams Family 2’.

The Addams Family: Huize Herrie is nu digitaal en in de winkel verkrijgbaar voor Nintendo Switch, Playstation, Xbox, Stadia en pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: