Home Gaming Metroid Prime 4: Beyond verschijnt volgend jaar en toont eerste gameplay

Metroid Prime 4: Beyond verschijnt volgend jaar en toont eerste gameplay

by Pim, Sel

Sinds de ontwikkeling in 2019 opnieuw werd gestart, wachten fans reikhalzend op nieuws over Metroid Prime 4. Nintendo heeft eindelijk het verlossende woord gegeven en aangekondigd dat het vervolg, Metroid Prime 4: Beyond, in 2025 zal worden gelanceerd voor de Nintendo Switch. Bekijk de eerste gameplay-trailer hieronder, met de galactische premiejager Samus Aran.

Samus infiltreert een Galactic Confederation Research Facility, die wordt aangevallen door de Space Pirates. Het perspectief en het richtsysteem waar de serie om bekend staat, keren terug, samen met de Morph Ball, terwijl Samus door enkele ventilatieschachten navigeert. Na het uitschakelen van enkele vijanden, verschijnt Sylux door een vernietigde deur met enkele Metroids in zijn kielzog.

De trailer eindigt met een scène in een prachtige, weelderige buitenomgeving met een gigantische boom in de verte. Het is waarschijnlijk de nieuwe wereld die Samus zal verkennen, maar we hebben meer details nodig. Blijf de komende maanden op de hoogte voor meer informatie.

Hoewel Metroid Prime 4: Beyond naar de Nintendo Switch komt, zou het ook op de opvolger van de console kunnen verschijnen. De laatstgenoemde wordt naar verwachting onthuld voor 31 maart 2025 en zal naar verluidt volgend jaar worden gelanceerd.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x