Home Gaming Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain update voegt FOBs en en een FOB verzekering toe

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain update voegt FOBs en en een FOB verzekering toe

by Mark van Truijen
Om te helpen in het bestrijden van de vijand brengt Konami wat informatie uit omtrent de komende update. In deze update zal de focus liggen op nieuwe content en features.

Een deel van de update legt de focus op Forward Operating Bases. Het nieuwe Event FOBs zal geintroduceerd worden, hierin kan je een basis infiltreren die is gemaakt door de developers. Dit geeft je de mogelijkheid een basis te overvallen zonder je zorgen te hoeven maken over de consequenties.

Dat gezegd hebbende, mocht je een FOB overvallen van een andere speler kan dat natuurlijk resulteren in een counter aanval. Daarvoor is de FOB verzekering in het leven geroepen. In ruil voor MB coins zal de FOB  verzekering alles vervangen wat is gestolen.

Andere toevoegingen zijn nieuwe Combat Deployment missions (met grotere beloningen), nieuwe Grade 7 wapens waaronder een non-lethal air shotgun en een magazijn geladen grenade launcher, en nog wat night vision apparatuur voor je eigen beveiliging. Dat is het wel zo een beetje, wil je de gehele lijst check dan even de website van Konami.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x