Home Gaming Men of War II onthuld tijdens de Golden Joystick Awards 2021

Men of War II onthuld tijdens de Golden Joystick Awards 2021

by Jos Vis

1C Entertainment en Best Way zijn verheugd Men of War II aan te kondigen, het volgende deel in de alom geprezen realtime strategiefranchise Men of War. De aankondiging werd gedaan tijdens de Golden Joystick Awards 2021 en toonde de nieuwe en opwindende functies die de oorspronkelijke maker van de serie heeft voorbereid voor deze volgende aflevering. Men of War II marcheert in 2022 naar de overwinning op Steam voor pc.

YouTube video


Na meerdere uitbreidingen en spin-offs te hebben voortgebracht sinds het debuut van Men Of War, keert Men Of War II terug naar de roots van de serie om de realtime strategiegameplay opnieuw op te bouwen en te herdefiniëren. De nieuwe Front Line-monteur is de basis van opwindende dynamische ontmoetingen, waarbij het duwen en trekken van elke schermutseling rechtstreeks de territoriumgrenzen beïnvloedt. Beheer uitputtingsslagen en doorbreek onverdedigde linies om de gebieden van kaarten die onder controle zijn vooruit te gaan, loopgraven te graven en troepen te ondersteunen in nieuw gewonnen gebied.

Krijg meer controle over het slagveld met de verbeterde Direct Vision-functie om je op elk moment uitsluitend op één eenheid te concentreren en uitrusting ter plekke te upgraden, wijzigen of repareren. Breng het oorlogstheater op niveau met krachtige bepantsering en artillerie die gebouwen en wapenopstellingen kunnen vernietigen, terwijl je kunt kiezen uit een arsenaal met 45 bataljons en meer dan 300 voertuigen, allemaal zorgvuldig ontworpen met volledige historische nauwkeurigheid.

Campagnes met twee verhaallijnen – speelbaar in singleplayer of online coöp voor maximaal vijf spelers – laten commandanten de strijd aangaan aan zowel het west- als het oostfront. Neem de leiding over de moedige geallieerde strijdkrachten die zich een weg banen door een verwoest Frankrijk, en de standvastige Sovjets die hun land verdedigen tegen het dreigende leger van het Derde Rijk. Terugkerend naar de Tweede Wereldoorlog, werpt Best Way de schijnwerpers op veldslagen en scenario’s die nog nooit eerder in de serie zijn gezien, met conflicten zoals de Battle of the Falaise pocket en Operation Bagration.

Bereid je voor om vijandige legers het hoofd te bieden in intense aanvallen van totale oorlog in de meest geavanceerde online multiplayer-modus van de serie tot nu toe. Selecteer de geallieerden, Sovjets of Duitsers en neem het op tegen legers van andere commandanten. Kies uit een breed scala aan schermutselingen en uitdagingskaarten, elk gemaakt met strikte aandacht voor detail, waardoor elke arena authentiek is voor de tijdsperiode. Commandanten kunnen ook hun krachten bundelen met andere legers in online coöp en gecombineerde eenheden sturen tegen de nieuwe en verbeterde AI in bloedige massale gevechten.

De verwoeste slagvelden van Europa zijn verbeterd met realistische fysica en volledig vernietigbare objecten, waardoor generaals het oorlogsgebied naar hun zin kunnen vormgeven. Meeslepend geluidsontwerp vangt de keelklanken, beknopte en chaotische kakofonen met levensechte explosies, het geratel van machinegeweren en de treden van Duitse pantsers. Volledige mod-ondersteuning geeft commandanten eindeloze mogelijkheden bij het creëren van nieuwe gevechtsscenario’s met een speciaal level-ontwerp en modding-toolset.

“Men of War II legt de nadruk op tactische besluitvorming, boeiende campagnes en vooral historische nauwkeurigheid”, zegt Nikolay Barishnikov, CEO bij 1C Entertainment. “We willen spelers de meest authentieke en vermakelijke ervaring bieden die mogelijk is. Met onze vernietigbare omgevingen, overvloed aan eenheden om uit te kiezen en volledige mod-ondersteuning, kunnen aspirant-commandanten de Tweede Wereldoorlog op hun eigen voorwaarden ervaren.

Men of War II zal in 2022 beschikbaar zijn via Steam en andere winkels voor pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: